Парти с Marika Rossa, Angy Kore и Schuhmacher в събота


Парти с Marika Rossa, Angy Kore и Schuhmacher в събота

3399

Този сезон Renesanz са оставили най-хубавото парти за накрая – на 24 август (събота) в Club Mania специални гости ще са най-добрата украинска диджейка  Marika Rossa, която предизвика фурор на техно сцената със саунда и имиджа си; италианецът Angy Kore – една от звездите на топ лейбъла Italo Business и един от най-продуктивните диджеи с над 400 издадени трака за последните 4 години; и швейцарецът Schuhmacher, който тази година имаше два хита под №1 в класацията на Beatport, а също така свири на ивента Carl Cox @ Space, Ibiza.

Marika Rossa започва като диджейка в киевските клубове Saxon и Forsage като много скоро благодарение на безкомпромисния си звук и цялостния си пърформънс зад пулта се превръща в един от основните артисти на сцената в Украйна. Скоро успехът не закъснява – след онлайн гласуване Marika Rossa е избрана за най-добра диджейка в Украйна, става президент на най-доброто парти в страната - “Fresh Cut Event”, а после покорява и легендарния фестивал Kazantip в Крим, където свири пред 150 000 души. От 2010 Marika Rossa вече е част от лейбъла легенда Italo Business, а първият й релийз е парчето “Loppestein”, продуцирано заедно с Dandi & Ugo, което намира място в албумът им Fritto Misto. Когато не свири в по-добрите световни техно клубове, Marika Rossa поддържа близък контакт с феновете чрез радиошоуто си “Fresh Cut“, което излъчва заедно със своя колега диджей Alexandr Galickiy.

Другият гост на партито е Angy Kore, който започва да свири на 14 годишна възраст и паралелно с диджействането развива и другия си голям талант – продуциране на парчета и изграждането на собствен стил. На 19 той става диджей в най-престижните корабни круизи и за 3 години обикаля няколко пъти света, получавайки шанс да разбере от първа ръка какъв е нощния живот и в най-екзотичните дестинации, като междувременно попива безкрайно много нови звуци. Когато се връща обратно в Италия Angy Kore започва да прави отново парчета, но с много по-еклектичен дух и дори в хард техно и дарк минимъл траковете му се усещат тези влияния. Много скоро тракове на Angy Kore се озовават в плейлистите на имена като Richie Hawtin, Umek и Alex Di Stefano, а самият той получава почетно място в редиците на топ лейбъла Italo Business.

Третият гост е един от набиращият скорост Schuhmacher от Швейцария, който издава парчета за лейбъла на Umek - 1605 Music Therapy и за Great Stuff Records на Tomcraft. Като тийнейджър Schuhmacher започва да прави музика със собствена група, но много скоро открива, че истинската му страст е продуцирането на електронни парчета. Затова той разпуска бандата си и създава Synthetic Productions, която се превръща в най-голямата швейцарска продуцентска компания и работи по тракове за музикални компании като Ministry of Sound, Sony BMG и Kontor. Успехът на международно ниво дава тласък и на кариерата на Schuhmacher като електронен артист – много скоро той вече покорява класацията на Beatport, прави съвместни парчета с титаните Phunk Investigation и обикаля клубовете по целия свят.

От българска страна зад пулта ще са Balthazar & Jackrock от Renesanz, Dennis Smile от Dark Smile Records, както и DJ X.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички