Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Български бийтбоксъри ще атакуват рекорд на Гинес


Български бийтбоксъри ще атакуват рекорд на Гинес

3866

NESCAFÉ® 3in1 и българската бийтбокс общност ще се опитат да бият рекорда на "Гинес" за най-масов бийтбокс.

Настоящият рекорд се държи от Google Ирландия с помощта на британските  бийтбоксъри Shlomo и Testament. Рекордът е поставен в Дъблин на 24 ноември 2011. Българските бийтбоксъри, водени от световния шампион Skiller и RedOne, ще разчитат българската публика, която всяка година става свидетел на финала на THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE в центъра на София. Всеки фен на уникалното вокално изкуство на място ще може да се включи към подобряване на рекорда, представяйки бийтбокс минимум 3 минути. "Основните бийтбокс звуци са достъпни за всички, така че ще направим всеки фен в бийтбокс звезда”, отбелязват родните бийтбоксъри.  

Както MySound.bg вече огласи, тази година финалът на бийтбокс турнира ще се състои на познатото място - пред Паметника на Съветската армия, на 13 септември, петък.

За трета година партньор на събитието е Столична община. Водещи на събитието ще са Ангел и Моисей. Ангел е един от първите участници THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE – финалист през 2009 и 2010.

В седмото подредо издание на THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE взеха участие над 70 души. Публиката във специалното фейсбук приложение на NESCAFÉ® 3in1 и жури в състав Skiller, RedOne и представител на разтворимата  напитка селектираха 32-ма участника, които да се срещнат в директни елиминации по пътя към финала. 16-те финалисти ще станат ясни в началото на септември.

От 2007 до сега THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE се утвърди като едно от най-важните събития на европейска бийтбокс сцена. NESCAFÉ®3in1 вдъхновява атрактивното стрийт изкуство бийтбокс. Постоянството на марката и талантливите младежи превърнаха финала на българския турнир в едно от най-очакваните бийтбокс събития в Европа.

Специални гости и жури в турнира досега са били едни от най-големите звезди на световната бийтбокс сцена – Faith SFX и ReepsOne (Великобритания), Еklips (Франция), The Godfather Of Noise Rahzel и Kenny Muhhamad (САЩ), RoxorLoops (Белгия), Dharni (Сингапур) и бившият световн шампион ZeDe (Швейцария).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички