Двудневно парти за десерт на сезона в клуб Mania


Двудневно парти за десерт на сезона в клуб Mania

4359

Управата на клуб Mania е подготва подобаващо закриване на сезона, особено горещ тази година след изявите на именитите Buachwacka, Miguel Campbell и Leeroy от Prodigy, които гастролираха за първи път в България именно в това заведение.

Партито започва с с младите надежди на българската техно сцена - Prisoner, Nick Desyn и Vein2Vein, в петък, 6 септември, а следващата нощ е запазена за The 3 MusketeersAndrez, Shoto и Vesselin.

Зад името Prisoner се крие Иво Стоянов, който живее в Амстердам, Холандия, и от години е част от ъндърграунд техно сцената – миксовете му имат хиляди слушания, а сред последните му изяви е лайв сет за английската онлайн радиостанция Fnoob. Nick Desyn е добре познат на публиката със сетовете си на Live Beach Bar Mania, а умението му да свири с еднаква лекота минимъл и тек-хаус му е спечелило много фенове. Vein2Vein e диджейското и продуцентско дуо Кирил Фандъков и Тихомир Славов (на снимката), които през 2010, вдъхновени от имена като Jeff Mills, Sven Vath и Adam Beyer, започват да правят собствена музика, която описват като rhythmic techno.

В събота закриващото парти продължава с резидентите на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички