Stan Kolev & Friends Live: 2 години по-късно


Stan Kolev & Friends Live: 2 години по-късно

3796

Един от най-успелите български диджеи - Стан Колев (Stan Kolev), ще представи второ издание на проекта си Stan Kolev & Friends Live в столичния клуб Blender на 13 септември.

Концепцията на шоуто е даже още по-амбициозна от бляскавата изяв на Колев отпреди 2 години – уникален микс между електронна и народна музика на живо със специални гости носителката на "Грами" Калинка Згурова, Албена Вескова от ансамбъл Българе и младата певица Поли Хубавенска.

Артистът продължава да е сред най-търсените диджеи и продуценти на хаус сцената, а приносът му към изграждането на стила, описван като "Miami South Beach Sound" в клубовете на Флорида е всепризнат. Станислав е пускал на VIP Stars Global Underground в Mynt и WMC - Зимната музикална конференция в Маями, както и в клубове като Cielo (Ню Йорк), DC (Ибиса), Sancturay (Дубай) и Progressive Daddy (Москва). Като продуцент българинът също постигна завидни успехи – дискографията му включва два авторски албума и над 500 парчета, няколко от които под № 1 в класацията на Beatport. Негови тракове са включени в компилации като "Renaissance - The Master Series" на Hernan Cattaneo, "Great Wall" на Paul Oakenfold и "Subliminal Sessions - Voodoo Nights" на Erick Morillo.

Както MySound.bg вече писа, едно от най-интересните места, където може да се чуе музиката му, е хитовият сериал "От местопрестъплението: Маями" – там българинът присъства в саундтрака на няколко поредни сезона. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички