Piranha и This Burning Day озвучават Tattoo Fest Sofia 2013


Piranha и This Burning Day озвучават Tattoo Fest Sofia 2013

4159

12-тото издание на популярния Tattoo Fest Sofia ще се състои в парти център "4км" на 5 и 6 октомври.

Както винаги досега, най-добрите професионални студиа ще работят на място и присъстващите ще могат да си тръгнат с хубава, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти, на феста ще работят и много чуждестранни артисти. Конкурси за татуировки в различни категории ще ни покажат докъде са стигнали в развитието си татуистите.

Много музика ще радва меломаните - отново сме дали рамо на млади и обещаващи групи: Piranha и This Burning Day, информираха организаторите.

Piranha е сравнително нова за родната сцена формация, но с достатъчно популярни членове. В нея се подвизават музиканти, известни от групи като Vendetta, Brothers In Blood, C4,Blackmail, Paper Wings, Scum Line. Това са Александър Първанов - Шута-вокали; Драгомир Александров - китара, вокали; Павел Павлов - бас, вокали; Олег Караганов - барабани. Бандата стартира през 2011 и, водена от любовта си към екстремните спортове, се насочва към скейт пънк рок течението. Дебютният албум на Piranha – "Skate After Death", излезе на 17 май. Резултатът е 13 песни класически пънк рок.

Друга млада група в афиша на феста е This Burning Day. Тя съществува от началото на 2011. През кратката си кариера бандата вече е имала удоволствието да сподели обща сцена с популярни групи като ODD Crew, O.H., Last Remains, Avril In Blood и други. Момчетата определят стила си като "аlternative metalcore" и се стремят да правят музика, която им харесва и отговаря на общите им виждания за атмосфера, енергия и продукция – мелодична и разнообразна, поднасяща нещо ново и различно с всяка следваща песен.

Групарите продуцират и записват няколко авторски пиеси, сред които и "Don't Back Down", а в средата на 2013 клипът към "A Former Life" (първи сингъл от предстоящия им албум), заема челните позиции в няколко специализирани класации.

Една от последните запомнящи се изяви на This Burning Day е през юни, когато музикантите откриха партито по случай издаването на split-албума хардкор бандите Last Hope и Vendetta.

Тематичен музикален диджейски сет на Tattoo Fest Sofia 2013 ще поднесат от момчетата от Rockabilly.bg.

Най-татуираният готвач в България ще представи страхотно японско кулинарно шоу. Смелчаци от публиката ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi. Конкурс за Мис Tattoo ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.

Традиционно забавление на фестивала е арт фюжън - съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. Заедно те смесват стил, техника и концепция в нещо съвсем различно и все така хомогенно. В малката зала на парти център "4км" ще бъде наредена изложба с картини от Tattoo Fеst Sofia 2012.

Калиграфско шоу от Макси (Volt Skateshop) отново ще събере ценителите нa изкуството. Този път ще представим мaлък спектакъл с модели, но обещаваме необичайно и все така естетско преживяване, заричат се организаторите.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще забавляват присъстващите с изящно изпълнение на готически бели денс.

Накрая, но не на последно място - за любителите на екстремното: зрелищeн спектакъл от Miss Vanity. Тя представя взривяващо огнено шоу - играе с огъня, гълта запалени факли, танцува. Накрая заедно със сценичния си партньор Аги ще изнесат истинско freakshow с пиърсинг на живо.

От Sailor Jerry ще подарят бутилка ром на един от посетителите, чието име ще бъде изтеглено на принципа на томболата.

Ще има още изненади, атракции, конкурси и музика, така че очаквайте допълнителна информация.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички