Камелия е новият Купидон в ефира на Нова ТВ


Камелия е новият Купидон в ефира на Нова ТВ

4183

Камелия е новият Купидон в ефира на Нова ТВ.
 
Поп-фолк певицата ще бъде водеща на най-новото риалити предаване - "Марс и Венера", чийто старт ще в в 17.00 ч. на 9 септември, понеделник.

Провокативна, емоционална и романтична, блондинката ще помага на мъжете и жените да открият пътя един към друг. Със стрелите на любовта известната изпълнителка ще "стреля" всеки делничен ден от 17.00 часа.

Първият сезон на премиерното за българския ефир шоу ще бъде истинско приключение из сложните отношения между представителите на двете планети – Марс и Венера. В него двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел – всеки един от тях да намери своята половинка. Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта. Дали участниците ще намерят общ език? Кой кого ще избере? Ще се харесат ли или точно обратното?

"Винаги съм вярвала, че този свят се върти около любовта. Безкрайно щастлива съм, че в това предаване ще помагам на хората да срещнат именно нея", коментира Камелия по повод старта на новия проект.

В романтичното и едновременно с това забавно пътешествие на участниците тя ще бъде техен неизменен спътник, като следи отблизо техните истории и ще им помага да откриват отговорите на най-значимите въпроси.

Певицата приключи с последния си телевизионен експеримент наскоро, след като повече от месец беше водеща на "Мис България" по ТВ 7 заедно с актьора Кирил Ефремов.

Кактo MySound.bg вече писа, изпълнителката направи своя дебют като водеща в токшоуто "Голямата уста" по Нов ТВ, после водеше следобедното предаване "Споделено с Камелия" отново в ефира на ТВ7.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички