Съдия на Гинес идва за The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle


Съдия на Гинес идва за The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle

3676

От екипа за регистриране на световните рекорди на "Гинес" изпращат у нас Джак Брокбанк - специален съдия, който да признае постижението за най-масово изпълнение на бийтбокс,което Nescafe® 3in1 и българската бийтбокс общност се канят да подобрят.

Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои пред Паметника на Съветската армия в София на 13 септември, петък.

"Професията съдия на "Гинес" имунизира от скучни работни дни", твърди именитият гост. Неговият "офис" винаги е претъпкан с хора: жена с около 7 000 пиърсинга; мъж, който е издърпал двуетажен автобус със зъби, и шофьор смелчага, карал автомобил с 330 км/ч на леден участък. Брокбанк живее в Лондон и пътува средно по два или три пъти в седмицата. Той не знае къде ще отиде следващия път. "Може да бъдете помолени да отидете някъде в кратък срок. Постоянно трябва да сте в готовност, но – повярвайте ми, готино е", казва 31-годишният британец.

В България пристига да оцени опита за най-масово изпълнение на бийтбокс. Настоящият рекорд се държи от Google Ирландия с помощта на британските бийтбоксъри Shlomo и Testament – 2081 души. Рекордът е постигнат в Дъблин на 24 ноември 2011. Българските бийтбоксъри, според него, имат огромен шанс, тъй като публиката, която се събира за големия финал на The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle в центъра на София, е в пъти повече от хората на Google в Дъблин.   

От 2007 The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle се утвърди като едно от най-важните събития на европейска бийтбокс сцена, вдъхновяващо атрактивното улично изкуство. Постоянството на марката и талантливите младежи превърнаха финала на  българския турнир в едно от най-очакваните бийтбокс събития в Европа.  

Специални гости и жури в турнира досега са били едни от най-големите звезди на световната бийтбокс сцена – Faith SFX и ReepsOne (Великобритания), Еklips (Франция), The Godfather Of NoiseRahzel, и Kenny Muhhamad (САЩ), RoxorLoops (Белгия), Dharni (Сингапур) и бившият световен шампион ZeDe от Швейцария.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички