Популярни българи в хор: Хакуна Матата


Популярни българи в хор: Хакуна Матата

4549

Участниците в "Африка: звездите сигурно са полудели" по bTV създадоха неофициален химн на формата – "Хакуна Матата".

Водещият Антон Хекимян даде тон за песен на състезателите, докато първите двама от тях успяха да надвият най-големите си страхове и да изпълнят няколко трудни мисии.

Предизвикателствата за участниците започнаха още по време на пътуването им към Ботсвана. На летището в Лондон те получиха първата си задача, а именно - да открият своя последен "колега" чрез решаването на загадка.

Черният континент ги посрещна с авария на летището в град Найроби, където изчакаха полета до Ливингстън в мобилни палатки. След близо 30 часа път участниците и екипът бяха посрещнати от водещите Яна Грудева и Антон Хекимян на водопада "Виктория" и веднага се изправиха пред предизвикателството да опознаят и оцелеят в Африка. След като водопадът вдигна адреналина на българските звезди, дойде ред да се отдадат на природните красоти на парк "Чобе" и неговите обитатели – дивите животни.

Освен това, българите имаха възможност да се запознаят и с някои не дотам лесни и приятни задачи от всекидневието на жителите на Ботсвана. Любопитна част от опознавателния процес се оказа семантиката на имената на част от местните хора, пряко свързани със "задачите" на участниците. Сред тях се отличават - Прешъс и Трешъс, ОК (шофьор), Бейби Фейс (инструктор), Мърси (служителка във ферма за крокодили), Иносънс (барман), Уизърд (пиколо), Фактор, Намбър и Миракъл.

В резултат на всекидневните изпитания и нелек живот извън родината, в лагера на звездите вече има човек, достоен за титлата "най-непоносим" участник, двама, заслужили прозвището "късметлия", и дама, която гордо носи титлата "Кралицата майка". Други двама пък се радват на изключителен интерес от страна на слоновете. Целият отбор на звездите беше посетен една нощ от доста изгладнял слон. След като обаче похапна спокойно от местната растителност, "натрапникът" се оттегли без инциденти, информират от екипа на риалитито.

Следващата дестинация на звездите е саваната на река Окаванго, където условията на живот стават още по-тежки.  Как се справят българските участници в уникалното телевизионно приключение на най-горещия континент, зрителите ще разберат по bTV от 20.00 ч. на 15 септември, когато е ще бъде излъчен първият епизод на предаването.

Само известни лица, поставени в неизвестна среда - чак в Африка, където трябва да контактуват с бушмените без преводач и сами да се ориентират в обстановката. Това е сюжетът на екшън риалитито, който напомня на "Сървайвър". А сред звездите, които отпътуваха за Ботсуана, са манекенката Диляна Попова и актьорът Явор Бахаров. Изключително любопитни неща им се случват там, но Попова много се разстройвала и често плачела при вида на гладни африкански дечица с подути коремчета, разказват хора от снимачния екип.

Рокзвездата Милена Славова също е в компанията заедно с певицата Теди Кацарова, писателката Людмила Филипова, Георги Милков, редакционен директор на сп. GEO. С тях са и още двама запалени пътешественици - проф. Христо Пимпирев и журналистът и продуцент в bTV Георги Тошев. Групата се допълва от рапъра Бобо, Тодор Георгиев от втория сезон на "Гласът на България" и манекенките сестри Толеви.

Всички те ще бъдат представени на 15 септември, а от 16 септември bTV ще излъчва епизодите на шоуто всеки понеделник.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички