Представиха на живо претендентите за Зелената песен на България


Представиха на живо претендентите за Зелената песен на България

5276

Парчетата, които ще участват в музикалното състезание "Зелената песен на България", бяха изпълнение на стилна премиера в Sofia Live Club снощи.

Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Der Hunds, Революция Z и Рут Колева създадоха по една нова песен и видеоклип към нея за участие в конкурса, като феновете ще ги слушат от днес.

Графа изпя "Седемте езера", посветена на Седемте рилски езера и любовта към природата. Михаела Филева (на снимката) участва с баладата "Приливи и отливи", на бавна мелодия - "Няма к‘во да стане", заложи и Криско. Били Хлапето се събра с Дивна за дуета "Слънчеви дни".

Рок бандата Der Hunds пропя за първи път на български в парчето "Дива птица", призовавайки рок аудиторията да я подкрепи в музикалното състезание. "Можеш да бъдеш всичко" изпълниха новите музикални идоли от Революция Z, като казаха, че се надяват песента да зарадва и да се хареса на всички фенове. Рут Колева отправи послание да мислим за природата и да бъдем по-добри с композицията "Бледи следи".

Едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител - "Зелената песен на България", на грандиозен финал в зала 1 на НДК на 7 декември. Гласуването ще се извършва безплатно на сайта www.zelenatapesen.bg, който стартира по-късно днес.

Инициативата е на N-Joy, Z-Rock и Jazz FM заедно с оперативна програма "Околна среда" 2007-2013.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички