Повтаряй със Skiller: П–Ц-К-Ц!


Повтаряй със Skiller: П–Ц-К-Ц!

4279

Голямото шоу The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle 2013 започва пред Паметника на Съветската армия в 18.00 часа на 13 септември.

Вход свободен. Стартът на събитието ще бъде даден от Ангел и Моисей, след което към шоуто ще се присъедини настоящият шампион на България по бийтбокс – Popoff. А финалът ще бъде още по-интересен от всеки друг пут. Към 19.10 ч. се очаква да започне опитът за подобряване на Световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение. П–Ц-К-Ц е ритъмът, който публиката трябва да повтаря със Скилър в продължение на 3 минути. Организаторите призовават всеки желаещ да се присъедини към тях.

Един от най-знаковите изпълнители на международната бийтбокс сцена - световният шампион и двукратният шампион на Германия - Бабели (на снимката), също ще участва в събитието, но като част от журито.
 
На 7 септември станаха ясни имената на 16-те финалиста. Над 70 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс - The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle 2013. 3-членно жури определи 16-те най-достойни да се борят за титлата "Най-добър бийтбоксър на България" 2013.

Наградите и тази година са неочаквано добри. за класиралите се на първите три  места има микрофони Shure 58. Победителят в The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle ще получи чек за 1 500 лв. и правото да представлява България на Световното в Берлин през 2014.

Класиралият се на второ място ще получи 700 лв., а третят ще прибере чек за 500 лв. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички