Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

MusicPRO Showcases: Чуй ги!


MusicPRO Showcases: Чуй ги!

3585

Над 20 групи от всички стилове ще се включат в шоукейс програмата на най-бързо развиващата се музикална борса на БалканитеMusicPRO.

Второто издание на музикалното събитие отново ще бъде разделено на 3 модула – търговско изложение с всички видове играчи в българската музикална индустрия, международна конференция с лектори и 11 фестивала от цяла Европа и международен шоукейс.

"Шоукейс" е кратка (обикновено 40-минутна) концертна форма, в която групи и диджеи презентират музиката си пред професионална публика (както и всички присъстващи на ON! Fest, разбира се), за да промоутират себе си, да бъдат поканени за бъдещи участия и да намерят нови фенове.

За първи път тази година MusicPRO ще предложи освен дневна, и нощна международна шоукейс програма в центъра на София. На 21 септември, събота, в клуб Mixtape ще свирят групи и артисти от Европа и САЩ. Професионалистите и меломаните ще могат да се запознаят и забавляват с омагьосващия джаз с полско-украински фолклорни мотиви на Dagadana (Полша), лудото джипси латино на The Zuralia Orchestra (Румъния), фънк-соул хип-хопа на Batsauce & Daly Daisey (САЩ) и добре познатия акустичнен фолклорен дъбстеп и дръм-ен- бейс на Оратница (България). След това партито ще продължи с горещите бийтове на Madrugadao DJ (Белгия), слънчевия прогресив реге сет на Lazy Face Selector (България) и Tony Boogs  (Холандия), който ще премине през целия спектър от дийп хаус до диско.

Вече са ясни и финалистите в конкурса Nescafe 3in1® CAREER BOOST, които ще можем да гледаме на живо в двата фестивални дни. Компетентно жури в състав Рут Колева (музикант и мениджър), Никола Шахпазов (музикален журналист и главен редактор на "Програмата"), Иван Бошев (музикален продуцент, "Пекарната") и Мартин Михайлов (музикален промоутър и управител на "Строежа") определи деветте групи, които ще се борят за голямата награда - запис, постпродукция, издаване и дистрибуция на дебютно EP, промо видео, и пълно мениджърско, букинг и PR обслужване и обучение за 3 месеца. Шанс с взривоопасни концерти да победят имат Acoustic Corporation, Gang Jah Army, The Bold Dreamers, Weil, Abysmatic, Soulslept, Noth, Mneme и Voltage.

Още пет български формации ще участват в дневната шоукейс програма на MusicPRO. На сцената в събота публиката на ON! Fest 2013 ще е сред първите, които ще чуят Belonoga - новият проект на Гергана Димитрова (Мистерията на българските гласове, Ева квартет), свързващ български фолклор с електроника, гласово семплиране на живо и аборигенски мотиви. В неделя ще се представят   психеделичният дарк-ембиънт фрий-джаз проект Е.U.E.R.P.I., новата обща формация на Space Dub Jammers с експериментаторите от Cheap Trix, магичните фолк-джаз композиции на Acid Folk Collective и свежия рок на Rockschool Band.

Цялата програма на MusicPRO е на http://onfest.bg/bg/music-pro/program

MusicPRO и ON! Fest
те предизвикват: Включи се!

***
Цени на билетите:

ON! Fest 2 дни + ON! Party HMSU Класика: 30 лв.
(всички зони  на ON! Fest без гейминг конференцията GDS Bulgaria)
ON! Fest 2 дни: 20 лв.
(всички зони на ON! Fest, без ON! Party HMSU Класика и гейминг конференцията GDS Bulgaria)
ON! Fest Party HMSU Класика: 25 лв.
(включва само ON! Party HMSU Класика)


Билети за ON! Fest може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/on-fest-2013-inter-expo-center-329757/event.html#

ON! Fest е единствен по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, спорт и начин на живот. За трети път между 20 и 22 септември в Интер Експо център тематичните ON! Зони ще оживеят с музика, танци, графити, технологии, видео игри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове и още много активности, в които всеки посетител е не просто зрител, а участник. Все по-значима част от програмата са трите професионални събития за кариерно и бизнес развитие - Конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, най-голямата българска музикална борса – MusicPRO и Предприемаческа конференция Innov8, която стартира тази година.

ON! Fest се организира от Gaming Entertainment и Интер Експо център. Фестивалът е част от кандидатурата на София и югозападен регион за "Европейска столица на културата" за 2019.

ON! Fest
е член и съучредител и на Българската фестивална асоциация (www.bfa.bg).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички