Над 7 000 и много адреналин на ON! Fest 2013


Над 7 000 и много адреналин на ON! Fest 2013

3929

"Българи – юнаци" огласи препълнената зала зa Балканския турнир по League Оf Legends, след като българският отбор премина с победа регионалните полуфинали по най-популярната игра в света.

Във втората ON! Gaming зала в съботния ден се изиграха груповите фази в игрите DOTA 2 и STARCRAFT 2 и множество по-малки турнири.

В съботния ден специалните гости на ON! Graffiti - SMUG и BRUS завършиха рисуването върху една от най-големите графити площи в Европа – близо 50-метровия  Dr. Mundo от League Оf Ledengs върху охладителната кула на ТЕЦ София. Същия ден стартира и графити батълът с награден фонд 1000 лева на тема The Future ("Бъдещето"), в който се включиха 14 от най-добрите български артисти.

Традиционно силна беше ON! Anime зоната на фестивала, в която за първи път се проведе специална категория  на CosPlay – с героите от играта League Оf Legends. Посетителите на зала 1 в Инфо Експе центъра се насладиха и на  Steampunk ревю, целодневни прожекции на AMV, арт конкурс за рисунка в стил аниме, както и  поредица от работилници. Акцент на сцената беше лекцията за Marvel и DC комиксите на Здравко Генов - световен Гинес рекордьор за най-голяма колекция на предмети, посветени на Батман. В новата "18+" зона на ON! Anime за азиатска еротика и хорър акцент бяха Фетш ревю и традиционен японски бондидж.

Силни бяха и изявите в спортните зони на ON! Fest. Тренировки и разнообразни фрийрън скокове с участието на чуждестранни гости от Полша, Русия, Сърбия и Унгария предложи ON! Parkour зоната в съботния ден.

В дневната програма на Bike-trial зоната се включиха десетима участника от страната. Тази година трасето представлява интересна композиция от препятствия и скокове с различни степени на трудност. Скокове върху коли, прескачане на хора, голям airbag и демонстрации от петимата най-добри хиксъри в България допълниха съботната програма.

Две зрелищни дрифт шоута запалиха и оцветиха асфалта на паркинга благодарение на изключителните пилоти Александър Язов и Ивайло Алексов (Motoexpert Falken Drift Team), Явор Алексов и Стефан Цанков (Mirafiori Car Mods), Волен Василев (КАМ Моторс), както и първата дама-пилот - Ива Русинова. Със специална томбола бяха определени и щастливците сред посетителите, които можеха да изживеят адреналина от пасажерското място вътре в колите по време на демонстрациите.

ON!Dance зоната също разгорещи кръвта на присъстващите с поредица от открити уроци във всички стилове на латино и стандартни танци на школите Salsa la Vista, Palante, Miro Dance, Torres Dance, Salsa Ritmo, SalsaXpression, Imbalanced Dance team, Lindyhop.bg, Street Salseros.

Денят завърши с епичната HMSU Класика – едно от най-силните парти в бас годината, посетено от над 2 500 почитатели на тежката електронна музика. Родната бас сцена беше представена от звездния състав на HMSU - High Roll, Ogonek, Targy, Exo и Acidtrip.

Още с излизането си на сцената хедлайнърите Modestep предизвикаха фурор в публиката, дуото Total Sciense - Jason и Paul, подгря с разчупени бийтове, а Black Sun Empire припомниха сладкия вкус на класическия дръм-ен-бейс до малките часове на утрото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички