Metallica Through The Never Official Party@Thin Red Line


Metallica Through The Never Official Party@Thin Red Line

4204

Три години след последния концерт на Metallica в България, групата се завръща у нас – този път с ново спиращо дъха шоу в 3D формат, което ще гледаме едновременно с целия свят –  ексклузивно в IMAX3D от 27 септември до 3 октомври и в 3D кината в цялата страна с лимитирани прожекции между 4 и 6 октомври.

Билетите вече са в продажба.

Както MySound.bg вече извести, в петък, 27 септември, в 20.30, малко след първата прожекция на филма в Синема Сити Mall Оf Sofia, всички се местим в "Тънка червена линия", където цяла нощ от колоните ще звучи Metallica, а на видеостената ще си припомним някои от най-великите моменти от историята на групата.

Естествено, музикалната селекция на Краси Москов ще акцентира върху периода с Cliff Burton. Именно на 27септември се навършват 27 години откакто великият Cliff ни напусна. Входът е свободен, а много от посетителите на партито ще отнесат със себе си страхотни фенски подаръци, свързани с любимата група и с филма Metallica Through The Never.

Столичният бар "Тънка червена линия" се намира в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава". Заведението разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи.

Много от редовните посетители на "Тънка червена линия" го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рок-ен-рола.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички