Сребро в косите – песен в душите 3


Сребро в косите – песен в душите 3

3810

Повече от 90 различни вокални формации от цялата страна са заявили своето участие в третото издание на националния фестивал "Сребро в косите – песен в душите край морето на Бургас", съобщиха от общината.
 
В рамките на два дни – 26 и 27 септември, самодейни певчески състави ще представят автентичен и обработен български фолклор, популярни естрадни, патриотични и стари градски песни. Концертите и в двата дни ще се състоят в залата на НХК от 10.00 часа. По традиция през втората вечер (27 септември) от 17.30 часа ще се състои гала концерт на най-атрактивните участници, който се посвещава на 1 октомври – Международен ден на възрастните хора.

Подаръците за спомен, които тази година участниците във фестивала ще получат от община Бургас, ще бъдат ръчно изработени и изрисувани специално за случая торбички от естествени материали от общинското социално предприятие "Морски знаци".

Събитието, насочено към хората от третата възраст, се организира от община Бургас и сдружение "Съюз на пенсионерите – 2004" и е в подкрепа на кандидатурата на града за културна столица на Европа 2019.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички