2 You! От SouthWick


2 You! От SouthWick

4680

Фънк бандата SouthWick открива сезона с концерт в Sofia Live Club, на който ще представи новия си сингъл "2 You".

Събитието е на 27 септември, петък.

Автори на парчето са Божидар Василев (TromBobby) и Денис Попстоев (двамата на снимката).

Харизматичната група е подготвила за шоуто и неизвестни досега парчета. Новият творчески период на музикантите се характеризира с повече хип-хоп бийтове, джаз елементи, соулфул хармонии, а момчетата продължават да разказват истории, чиито кулминации се въртят около въодушевяващи сола и импровизации. "Но, естествено, остава фънк щастието", обясняват музикантите, успокоявайки върлите фенове на емблематичното си звучене.

Изцяло обновените за концерта аранжименти включват контрабас и перкусии, за които ще се погрижат съответно Димитър Карамфилов и Николай Данев. Специален гост на събитието е Деси Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers), чийто диджейски сет ще подгрее публиката до появата на групата. Малко по-късно Деси ще се качи на сцената, за да изпълни с формацията съвместната им песен "Give It To Me". За жанровото разнообразие ще допринесе и Kin Dread, който смесва и експериментира с електроакустичен хип-хоп, реге и други стилове.

Освен новите композиции, присъстващите ще чуят първия сингъл на бандата – "Pink Skies", както и още няколко парчета от дебютния й албум "От плът и фънк". За всички, които все още не са си купили този вълшебен диск, той ще се продава на място по време.

Повече за групата - на:

https://www.facebook.com/southwickband

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички