Премиера на новия албум на KoЯn в Тънка червена линия


Премиера на новия албум на KoЯn в Тънка червена линия

3618

След повече от десет години KoЯn отново са с оригиналния си китарист Brian "Head" Welch.

Албумът, с който той се завръща в групата, се казва "The Paradigm Shift", и излезе на 8 октомври.

Столичният бар "Тънка червена линия" ще отпразнува събитието в петък, 11 октомври. Второто издание на тематичното парти Nu America Rocks ще акцентира върху музиката на KoЯn и в частност върху "The Paradigm Shift", но ще звучат и песни на Slipknot, Limp Bizkit, Deftones, Staind, Papa Roach, P.O.D, Linkin Park, Hed P.E., Sevendust, Drowning Pool, Coal Chamber, Disturbed, Godsmack, Five Finger Death Punch, Mastodon, Clutch, Baroness, Kylesa и много други. Зад пулта пак ще бъде Краси Москов, а входът отново е свободен.

"Тънка червена линия" се намира в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава". Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи.

Много от редовните посетители на "Тънка червена линия" го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рок-ен-рола.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички