ФЕН ТВ на 10 години


ФЕН ТВ на 10 години

5275

ФЕН ТВ навърши 10 години от старта на своето излъчване.

Рожденият ден на музикалната медия е на 12 ноември.

Телевизията - модерна и бързоразвиваща се, винаги подкрепя българската музика, обединява различни музикални жанрове и промоутира нови и вече утвърдени имена от българската сцена.

През годините слоганът на ФЕН ТВ се е променял, но винаги е бил съобразен с желанията на целевата аудитория - българите на възраст между 18 и 35 години. В момента "Твоята музика" най-ясно и точно покрива очакванията на публиката относно телевизията.

Зрителският интерес към ФЕН ТВ през годините става все по-голям. Всекидневно от ефира на телевизията аудиторията се запознава с най-новите заглавия в поп-фолка, фолклора, българския поп, балканското етно и най-големите световни хитове. Тази музикална селекция прави телевизията уникална в родния ефир и именно затова е предпочитана от изпълнители от всички стилове за промоутиране на новите им парчета.

За 10 години ФЕН ТВ успешно работи над разнообразни предавания съобразени с вкуса на отделни сегменти от целевата си аудитория - "Отблизо", неговия наследник "Зад кулисите", "Фен зона", Star Zone, "Нарисувай се...", "Ретро парти", "Багрите на България", "Фен хит микс", "Караоке тайм", "Динамит", BG Time и други.

ФЕН ТВ инициира, подпомага и излъчва множество концерти, промоции, турнета и фестивали, и е предпочитан партньор за медийно сътрудничество. От началото на 2013 музикалният канал вече се излъчва в HD-качество.

От 12 ноември 2013 в 19.00 ч. ФЕН ТВ отново промени облика си. Тогава започна и специалната музикална селекция "ФЕН ТВ - 10 години хитове". Тя ще се излъчва всяка вечер от 19.00 ч. с повторение в полунощ в продължение на месец. Рубриката връща лентата назад и ще представя последователно по един хит от всяка година ефир на телевизията.

В празничния месец на ФЕН ТВ предаването "Зад кулисите" ще бъде посветено на юбилея на телевизията. Тази седмица гости на Лили Господинова ще бъдат Теодора, Джина Стоева, Ивена и Ива Давидова. Популярните артист-изпълнители откровено ще споделят своите впечатления от телевизията, ще си поговорят за различните събития, които ФЕН ТВ е провела, и наред с това ще се върнат към любопитни спомени и случки. "Зад кулисите" ще се излъчва в събота от 13.30 ч. и в неделя от 20.00 ч.

ФЕН ТВ започва излъчването си на 12 ноември 2003. Към днешна дата чрез кабелна мрежа телевизията е достъпна за територията на цяла България, Албания и Македония. Включена е в пакетите на най-големите кабелни и мобилни оператори. Чрез некодиран сателитен сигнал от спътник Hellas Sat 2 39° East достига до цяла Европа, част от САЩ, Канада и Азия.

ФЕН ТВ е част от медийната група "ФЕН ТИ ВИ" ООД, която включва и уникалния музикален проект Balkanika Music Television.

Собственици на компанията са Виктор и Ненчо Касъмови.

   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички