Партито НОВО 10 + 2 с непредвидена жандармерийска охрана


Партито НОВО 10 + 2  с непредвидена жандармерийска охрана

6286

Класацията за модерна българска музика на различни езици "НОВО 10 + 2", излъчваща се по БНТ 2 и БНТ Свят, отбеляза своята една година в ефир с голямо парти в столичния клуб "365" снощи.

Сред армия от стотици полицаи с каски и щитове заради събитията около парламента солидна група емблематични гости уважиха екипа на телевизионното предаване и водещия му Васко Громков.

В типичния си брутално-закачлив стил, той откри партито, подчертавайки, че ролята му е да се изфука и че една година не е кой знае какъв юбилей, ама то и коледните концерти на Веселин Маринов не са "омили зорите", но си ги има всяка година.

После Громков благодари на ръководството на БНТ, че преди една година е дало шанс за изява в ефир на "един скромен диско изпълнител и застаряващ плейбой", а не на някоя риалити звезда например.

Официалната част с много силно изпълнение откри лидерът на Гето ПродакшънсIMP, с акустична версия на хита си "Аз и вътрешният глас", подкрепена с две китари и бийтбокс.

От Варна, за да се включат в партито с по едно свое изпълнение, дойдоха
Иван Димов – Шилтън и Стелиян Донев – Стелко, а освен тях пяха и Ели Раданова и дуото Апо и Невена. За съжаление, обявената Теди Кацарова не успя да пристигне заради неотложни снимки по финалните епизоди на шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели”.

Сред гостите бяха познати лица като шоуменът Венци Мартинов, певицата Мона и нейният приятел Робърт Уау, психологът Еленко Ангелов, продуцентката на Бон-бонРози Караславова, Дани Милев, Цвети Радойчева, Кирил Пелтеков, DJ Боби Джи, рапърът Герата и членове на групите Севи, Мери Бойс Бенд, Impade, Млък!, Балкански Бандити, Рядка Порода, Crush и други.

Легендата на българската музикална журналистика Ивайло Кицов също уважи партито и то навръх своя рожден ден.

Водещият на класацията "НОВО 10 + 2", поясни, че има и отсъстващи по уважителни причини: Милена е в Лондон, DJ Marti G - в Свищов, а Стенли е в ... "затвора" ("Музикална академия). Астралната близначка на ГромковПоли Генова, също не беше на линия, но той обясни, че е изпратена на специална мисия, да отмъкне едни 100 000 лева от конкуренцията.

Авторът на класацията не пропусна да отбележи факта, че един Злодей на име Княза му е отмъкнал за вечерта Печенката, Михаела Филева и част от децата в  Бон-бон, но в дни на военни действия е така.

За музиката на партито "НОВО 10 + 2 – една година в ефир" се грижеше диджейската формация Telegraf DJs в състав: djsupermax (Ники Русиновски), (Илия Грозданов) и DJ Guta (Димитър Славчев). Те изненадаха своя колега със страхотен подарък – класически микрофон Shure. Бутафорен "позлатен" микрофон подари и Венци Мартинов, а сред най-оригиналните подаръци бяха буркан с мед и пакет с любимите на водещия "билкови лукчета", заради които преди две години той дори беше арестуван от полицията.

В замяна на всичко това Васко Громков, подари на гостите по една бройка от новия си миниалбум EP "Back To The 80s", излизащ в ограничен буутлег тираж от 100 бройки, само за близки и специални хора.

Класацията "НОВО 10 + 2" се излъчва всяка последна събота в месеца по БНТ 2 и БНТ Свят, придружена от многобройни повторения. Гласуването става на сайта на БНТ.

В момента в Топ 10 за ноември води певицата Вяра Панталеева с англоезичния си хит "Up For The Morning”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички