Златна ѝ бленда на Миленита


Златна ѝ бленда на Миленита

4755

След като бе отличена с цели две награди "Jameson Златна бленда" за филмовата си роля на Ади в сериала "Под прикритие", Миленита се завръща към музикалното си амплоа - ще зарадва феновете си с гостувания в клуб Il Mondo в Стара Загора на 15 ноември и в бургаския бар "Без име" следващия ден.

Както винаги, изпълнителката ще излезе на сцената в свежата компания на младите и изключително добри музиканти Funky Miracle. Заедно тази година те покориха сцената на Spirit Оf Burgas, подгряха многохилядната публика на Ману Чао и разтанцуваха Люксембург при неотдавнашното си гостуване на филмовия фестивал CinEast в херцогството.

По време на отсъствието си от България певицата получи изключителна сериозна подкрепа от огромната си фенска маса при онлайн гласуването за 3-те категории, в които бе номинирана в първото издание на конкурса за български телевизионни и кинопродукции "Jameson Златна бленда".

Освен публиката, Миленита безапелационно спечели симпатиите и на журито и отнесе  цели две статуетки: за най-гореща двойка със Захари Бахаров в ролята на Иво и за най-грабваща история за драматичната любов между Ади и Косъма (Александър Сано).

Както MySound.bg вече извести, Миленита и Funky Miracle ще имат  съвместен концерт с американската певица Maia Vidal в рамките на Vocal Fest 2013 в столичния Mixtape 5 на 20 ноември.

Миленита във Facebook:
www.facebook.com/milenita.music

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички