Заки загуби първия си финалист в X Factor - Таня


Заки загуби първия си финалист в X Factor - Таня

3995

Велизар Соколов - Заки загуби първия си финалист след последния концерт на X Factor.

Това се случи по най-болезнения за един ментор начин, а именно, ставайки свидетел на това как се борят две негови момичета – Таня и Теодора.

"Попитаха ме защо само аз не съм плакал на сцената на X Factor. Аз ридая отвъд вашите представи. Вие ме върнахте към най-хубавите години от моя живот", с тези думи той се обърна към финалистите си в момента, в който трябваше да даде своята присъда. Осъзнавайки, че за него е непосилно да избира между Таня и Теодора,Заки стратегически взе формално решение и гласува за Таня (на снимката трета от ляво на дясно). Така той изравни гласовете, с което автоматично даде възможност на публиката да реши кой да си тръгне. Зрителите имаха последната дума и определиха, че Таня е човекът, който трябва да напусне шоуто.

На елиминациите тя се представи с "What’s Up" на 4 Non Blondes – песента, която за малко да не я препъне в Къщите на съдиите, а Теодора изпълни "Not That Kind" на Анастейша. Още преди да изпълнят елиминационните си парчета, те споделиха, че този момент е труден за тях най-вече защото са приятелки, а Теди допълни, че няма да се състезават, а просто ще "попеят" за удоволствие.

Теди ще си останем приятелки", призна женският рок глас в шоуто в предаването "Събуди се". Пред водещите Рада Богданова и Антон Андонов Таня сподели, че X Factor я е накарал да повярва в себе си и за нея това е много голям успех, защото никога досега не е пяла на толкова голяма сцена. Веднага след отпадането си, изпълнителката сподели, че е имала предчувствие, че ще си тръгне, защото 9 е нейното късметлийско число. Така тя стана деветият отпаднал участник, но за сметка на това е убедена, че именно тази цифра ще й донесе късмет занапред.

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще стане ясно на 21 и 22 ноември. Тогава финалистите за първи път ще изнесат концерт извън сцената на шоуто и ще се срещнат със своите фенове.

Те ще открият коледния сезон и ще запалят коледната елха в столичния мол Serdika Center на 23 ноември (събота) от 18.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички