Уникален трибют на Куин ще почете паметта на Фреди Мъркюри


Уникален трибют на Куин ще почете паметта на Фреди Мъркюри

5017

Музикалният проект We Are The Champions отново ще зарадва феновете на Куин с най-емблематичните парчета на знаменитата група.

Трибютът в памет на безсмъртния фронтмен на британците - Фреди Мъркюри, ще се състои в Playground, Paradise Center, етаж 2, от 22.00 ч. на 23.00 ноември, събота.

В основата на формацията е Рене Ранев, осмеляващ се да пее Фреди. Това е сравнително нов музикален проект, но изпълнителите са с доказан талант и амбиции и звучат страхотно, изпълнявайки златните хитове на Куин.   

В последно време, за радост на всички меломани, нашумя тенденцията да се правят трибюти. А този е още по-специален, защото е в памет на последния Крал на рока. Момчетата от We Are The Champions  са се понесли на гребена на тази вълна и за краткото време от създаването на този проект, са го представили успешно на доста клубни сцени. Всички фенове на легендарните британци ще имат възможността да се потопят още веднъж в тази вечна музика с най-великите хитове на идолите си. Ще звучат парчетата "We Are The Champions", "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody", "Killer Queen" и много, много други. Страхотният саунд на Playground ще допринесе инструменталите, представени така, както са замислени, да вдигнат адреналина и да докоснат сърцето на всеки от присъстващите. А мощният глас на фронтмена Рене ще размекне и стопи и критичните скептици, уверяват организаторите.

Момчетата-шампиони не крият неимоверния труд, който са вложили и дългия път, който са извървели, докато постигнат задоволяващ резултат, граничещ с перфектност. Наистина не е лесно да влезеш в кожата и в артистизма на музикални гении като Куин.

Трибютантите споделят още, че правят всичко това в името на публиката, а Рене често казва: "Публиката на Куин е най-яката публика!"

Музикалната колаборация We Are The Champions е сформирана от Рене Ранев – вокали, Емил Михайлов (басистът на Радула и Soul Groove, а в миналото – и на Ahead, Мастило и Калин Вельов), китарата е в ръцете на създателя на СафоМиро Иванов, пиано – Георги Трифонов и барабани – Емил Тасев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички