1 000 промо билета за концерта на Лара Фабиан по случай Коледа


1 000 промо билета за концерта на Лара Фабиан по случай Коледа

4663

1 000 билета с 10 лв. по-ниска от редовната цена за концерта на Лара Фабиан пуснаха организаторите  "Арт БГ".

Както е известно, първата изява на световноизвестната френска певица у нас ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 23 октомври 2014.

Коледните билети се продават в "Билетен център", НДК, в магазини "Пикадили", "Офис 1", "Германос", на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg. Редовната цена на пропуските е от 50 до 100 лв. и ВИП - 150 лв.  

Лара Фабиан изнесе грандиозен концерт в парижката зала "Олимпия". Феновете ѝ са се редили 4 часа за автографи и снимки след шоуто. На песента "Je t’aime" ("Обичам те") публиката започва не само да пее, но и всички да се прегръщат помежду си. Представете си, цяла зала с прегръщащи се хора! Уникално! Прегръдките и обменянето на колективна положителна енергия се превръщат в ритуал на фона на "Je t’aime", дивят се присъствали на изявата. Самата вокалистка е изумена как е успяла да предизвика толкова топли реакции у хората и това да се случва масово на концертите ѝ по цял свят.

Интересът към дебютния концерт на френската певица в България е огромен. 200 билета бяха продадени за един час миналия месец. Клипът от шоуто на Лара през 2007, когато цялата публика пее вместо нея песента "Je t’aime", вече завладя и българското онлайн пространство.

Певцата обещава да представи на българската публика специална и нестандартна продукция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички