Звезди празнуват рождения ден на ФЕН ТВ в ефир


Звезди празнуват рождения ден на ФЕН ТВ в ефир

4672

Алисия, Радостина Паньова, Ваня и Ангел ще бъдат специални гости в "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ" този уикенд.

Екипът на медията отправи специална задача към DJ Дамян - да води втория епизод на предаването, а шоуменът прие с удоволствие тази отговорност. Какво ще си кажат изпълнителите, какво ще разкажат за различните събития на телевизията, какво смятат за развитието на медията и какво биха променили, ако са програмни директори, зрителите ще разберат в края на седмицата. Вторият епизод на празничното предаване "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ" ще бъде излъчен на 23 ноември (събота) от 13.30 ч. и на 24 ноември (неделя) от 20.00 ч.

Както MySound.bg вече огласи, музикалната телевизия навърши 10 години в ефира на 12 ноември.

Същата вечер една от най-големите звезди на Фен ТВ Емануела (в средата на снимката) също отпразнува рождения си ден в столично заведение в компанията на свои колеги, журналисти и приятели. На партито обаче екипът на медията  забеляза липсата на съпруга на Емануела - Никола, което изпълнителката коментира пред камерата така - "Разделям се с Никола, не е трагедия нито за него, нито за мен - хората се срещат и се разделят", с което официално уточни в публичното пространство слуховете около личния си живот. Цялото интервю с Емануела и кадри от купона вижте в уебсайта на ФЕН ТВ.

19 ноември, вторник, беше натоварен снимачен ден за Краля на поп-фолка Азис. След като миналата седмица певецът оповести, че има кадри, които не харесва, той засне нови към видеото на последния си сингъл с Ванко 1 "Като тебе втори няма". Разбира се, камерата на ФЕН ТВ беше на мястото на събитието, а зрителите на музикалната телевизия вече са нетърпеливи и питат във Facebook кога ще видят клипа. "Като тебе втори няма" си заслужава и не искам да правя компромис с клипа. С тези гледания от чужбина сме длъжни да представяме качествени продукти", коментира Азис. Очаква се видеото да бъде на екран в края на ноември, най-късно - началото на декември.

На 16 ноември, събота, пък се излъчи първият брой на празничното издание "Зад кулисите: 10 години ФЕН ТВ", в което участие взеха звезди от различни музикални компании - Теодора, Джина Стоева, Ивена и Ива Давидова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички