Deep Zone Project и Бобо специални гости в Ол Инклузив


Deep Zone Project и Бобо специални гости в Ол Инклузив

3980

Родната денс формация Deep Zone Project ще представи ремикс на един от най-големите български хитове – "Бягство" на Авеню, в предаването "Ол Инклузив" по Нова ТВ от 21.00 ч. днес.

А след това ще станем свидетели и на телевизионната премиера на парчето, което може да стопли зимата – "Няма не", със специалното участие на Бобо, обявиха от екипа на шоуто.
 
В него ще се появи и първата българка, стъпила на луната. Става въпрос обаче не за тайна космическа програма на правителството, а за нежната половинка от цирковото дуо Раксон. Тя изпълнява красивия си и сложен акробатичен номер върху специална конструкция във формата на полумесец.

Пияниците Петър и Павел пък са решили – спират да пият и започват да пишат. Предстои да разберем до къде ще го докарат тези кандидати за Нобелова награда за литература. За сметка на двамата, ще видим как други двама (в ролите: Васил Василев - Зуека и Алексей Кожухаров) се опитаха да започнат да пият, но така и не успяха. Малко преди това последните  ще установят небивали прилики между актьорската професия и хамалството.
Ще чуем и поредната божествена история на двете монахини Аве Мария и Аве Албена. Бай Алексей и Бай Сергей и Бай Орфей ще осветлят аудиторията за последните новини в теорията на конспирацията.

Ще стане ясно и как Кукуряк и Хортензия Цветкови празнуват годишнина.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички