Холивудски екшън завладява сцената на X Factor


Холивудски екшън завладява сцената на X Factor

4145

Като на кино ще бъде концертът на X Factor, когато Холивуд ще се пренесе на сцената на шоуто по Нова ТВ точно в 21.00 ч. довечера.

Седемте финалисти буквално ще влязат във филма, за да изпълнят най-известните филмови песни. Джон Траволта, Тина Търнър, Уитни Хюстън, Кристина Агилера и Адел са само част от имената, които ще вдъхновят талантите за изпълненията им.

Един от най-артистичните участници – Иван, ще "похити" сцената с "Men In Black" на Уил Смит, докато рапърът Наско ще направи опит за летене. Сериозна конкуренция ще настъпи при дамите. Агент 007 ще изправи в директен сблъсък Нелина и баба Люси – и двете ще представят теми от поредицата за Джеймс Бонд. Най-възрастната участничка в шоуто за втори път ще изпълни Тина Търнър, този път песента й "Golden Еye", а най-сексапилната ще заложи на хита на Адел "Skyfall".
След като миналата седмица бе на елиминации, 15-годишната Ана-Мария отново ще покаже, че не се страхува да експериментира – тя ще бъде дръзка и ще влезе във филма Burlesque.

Високо ще бъде вдигната летвата и за Жана, която ще се пренесе в света на "Великият Гетсби"… и саундтрака с "А Little Party Never Killed Nobody.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички