Avenged Sevenfold и Linkin Park хедлайнъри на Download Festival


Avenged Sevenfold и Linkin Park хедлайнъри на Download Festival

4230

Avenged Sevenfold и Linkin Park са сред хедлайнърите на един от най-големите рок фестивали - Download Festival 2014, който се провежда всяка година в началото на юни на известния Donington Park във Великобритания.

Тридневното пиршество за всеки рок фен ще се състои за дванадесета поредна година, стартирайки през 2003 и превръщайки се в най-мащабното и емблематично събитие на фестивалните лета.

Както сами отбелязаха в официалното си изявление, Avenged Sevenfold (вляво на колажа) са горди да бъдат обявени като първи хедлайнъри, тъй като това бележи много важен момент в историята на групата. В петък, 13 юни, музикантите  ще продължат традицията да представят вълнуващ лайф на Download, но този път оглавявайки най-посещаваната сцена. Това им се случва за първи път не само за този фестивал, но и изобщо за всеки един фестивал, който се провежда в Обединеното кралство.

Linkin Park са вторите обявени хедлайнери за следващия ден, събота, 14 юни. Бандата съобщи, че нейният сет ще включва всички песни от най-успешния и любим на почитателите дебют "Hybrid Theory". Фронтменът Chester Bennington обяснява: "Отдавна обсъждаме идеята да изпълним на живо "Hybrid Theory" и Download 2014 е перфектната възможност за това. Енергията на публиката на Download е легендарна и е връхната точка на рок изживяването. Ние сме много развълнувани да споделим тази специална вечер с нея".

Повече информация може да намерите на  www.downloadfestival.co.uk.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички