Феноменалният Cirque Eloize гастролира в София


Феноменалният Cirque Eloize гастролира в София

3646

След феноменалния успех на Cirque Du Soleil и неговите зрелищни спектакли Saltimbanco и Alegria "София Мюзик Ентъпрайсис" ще представи за първи път в България трупата на Cirque Eloize - световноизвестен партньор на Cirque Du Soleil.

Шоуто iD ще събере почитателите на атракцията, комбинираща уникални танци и ефектни акробатични номера, в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 12 (събота) и 13 април (неделя).

"Няма да намерите по-енергично, главозамайващо и предизвикващо екзалтация средство за забавление от iD!", пише Toronto Star.

"Спиращо дъха забавление! Красноречива препратка към въображението, артистичността и детето във всеки зрител на iD!", не пести суперлативи The Miami Herald.
 
Cirque Éloize (Цирк Елуáз) представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993  насам, съчетавайки цирк с театър, танци и музика. От 2010 Cirque Éloize е партньор на Cirque Du Soleil. Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индустрия.

С десет оригинални продукции, Cirque Éloize е представил над 4000 шоута в 440 града в 40 държави. Трупата участва в множество фестивали по целия свят и е носител на престижни отличия, сред които 10 награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж, Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Представленията се играят на "Бродуей" и "Уест Енд". В допълнение към спектаклите, които обикалят света, Cirque Éloize развива и свои концепции за специални международни събития. До днес са се състояли повече от 1 300 такива с изяви. В момента две негови представления са на световно турне – iD и Cirkoposis.

iD е най-популярният спектакъл на Cirque Eloize, отличаващ се с енергични изпълнения и комбиниращ цирково изкуство с шеметни танци. Развиващо се на фона на градски пейзаж, шоуто представя трупа от 15 акробати и изпълнители. Изживяването се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак на композиторите Jean-Phi Goncalves и Alex McMahon. Дръзките акробатични номера са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.

"С огромно удоволствие ще представим за първи път в София една градска приказка, изпълнена с цвят, страст и енергия. За да спазим традицията на компанията, в iD отново съчетаваме различни форми на изкуството – този път това са уличните танци – за да влеем енергия и динамизъм в акробатичните номера", споделя режисьорът Жано Пеншо.

Заради уникалната комбинация между зрелищни танци и ефектни циркови номера iD ще очарова децата, ще се хареса на тийнейджърите и е перфектното забавление за цялото семейство! Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на шоуто!, аносираха организаторите.

Билетите за спектакъла iD на Cirque Éloize са на изключително достъпни цени от 40 до 90 лева в касита на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, касата на "Арена Армеец" и онлайн чрез Ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички