Ano акатува с електро- поп Ето така


Ano акатува с електро- поп Ето така

3914

Младият електронен артист Ano засне видеоклип към парчето си "Ето така".

Песента е издържана в стилистиката на електро-попа, който доминира световните класации през последните години с имена като David Guetta, Calvin Harris и Avicii.

Парчето печели фенове от първо слушане със заразителната си мелодия и пулсиращ ритъм. Ano има вече няколко сериозни пробива в радиоефира с парчетата си "Night Life" и  "Barbie Anthem", както и цял електро албум на английски.

Ano е творческият псевдоним на Ангел Петков, който се грижи за концепцията и текстовете на траковете, а продукцията е дело на брат му Иван, по-известен като Ministara. Двамата започват да правят музика в Берлин през 2005 като част от групата Playaz Squad, а после минават през няколко родни хип-хоп проекта преди да се насочат към денс сцената заради любовта си към партитата и електро саунда.

В горещото видео към "Ето така" пък балетът V's Dance разиграва как невинното става порочно - момичетата от ангелчета се превръщат в дяволчета, като разкъсват белите си рокли, за да останат по черни провокативни костюми.

Виж клипа ТУК!

Режисьор е Андрей Хадживасилев, нашумял с клипа на 100 Кила "Каймака (Луди хора)", оператор е Божидар Симеонов, а костюмите са дело на Христина Дякова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички