Йоанна Драгнева ще свири пред корейския посланик


Йоанна Драгнева ще свири пред корейския посланик

4675

Йоанна Драгнева, която е дипломиран магистър по ударни инструменти, ще свири на традиционен корейски барабан пред корейския посланик.

Това ще се случи на 10 феврури, понеделник, по повод рождения ден на центъра в Слатина, в който певицата работи като музикотерапевт. Директорът на центъра г-жа Валентина Йончева е обещала този подарък за новоизбрания посланик и неговата делегация в знак на благодарност за дългогодишната подкрепа. Центърът е изграден с дарение от Корея. Клиентите на центъра са подготвили специална програма. Гвоздеят на представлението ще бъде огненото и емоционално дръм шоу на Йоанна, изградено върху традиционни корейски мотиви.

Междувременно, изпълнителката пусна видео към поредния си радиосингъл "Paralyzed", чието послание е: "отвори очи и освободи душата си - сега!".

Виж клипа ТУК.

"Отворете очи да покажем силата на човешкия дух и волята за борба срещу подтисничеството. То е навсякъде около нас и приема много различни форми. Всеки един от нас го преживява по различен начин. Едно обаче е ясно - всички ние трябва да се изправим срещу тъмните сили, които ни притискат и да се освободим от оковите, изстискващи и последните капки свободен дух. Като същества ние сме уникални сами по себе си и желаем да живеем свободни", призовава певицата чрез "Paralyzed".

Проектът е със специалното участие на Bimbo, който, заедно с Йоанна, е автор на музиката и текста. Негово дело е и аранжиментът.
                                                                                               
Записите на вокалната сесия са осъществени в Studio 88 от Павел Болярски, а за смесването и мастеринга са се погрижили хората от Dreamville студио - Даниел Томов и Тихомир Милушев.

Режисьор и сценарист на кадрите е Елица Луканова,  оператор - Николай Начев. Зад осветлението стои Стоян Желев. В екипа влизат актьорът Петър Цветков (като Дявола). Участват още Мерилин Юсуф и Борис Луканов, а за грима се е погрижила Надя Иванова. Вътрешните снимки са заснети в студио "Завод".

Георги Василев - Bimbo е представител на електронна музикална сцена. Той се откроява с подхода си към електронния саунд и ърбън културата изобщо. С множеството си музикални експерименти Bimbo се представи като новатор и харизматичен ментор за едно ново поколение публика, капризна в музикалните си предпочитания поради своята мобилност и социална ангажираност.

Повече - на:
www.bimbosbox.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички