Троен празник с Орлин Павлов: Love Live


Троен празник с Орлин Павлов: Love Live

5576

Орлин Павлов ще отбележи троен празник с почитателите си тези дни: Трифон Зарезан, Свети  Валентин, премиерата на най-новия български филм с негово участие - "Живи легенди", ще се изяви в популярния цикъл "Музиката на Америка", интерпретирайки в дует с Марлиса Хъдсън класики на "Уолт Дисни".

Най–доброто от авторството на младия изпълнител заедно с музикантите Борислав Бояджиев, Милен Кукoшаров и Мирослав Иванов, както и специално подбрани парти ритми от винилите на DJ Stephane ще са подарък за всеки прекрачил прага на Sofia Live Club на 14 февруари.

Същият ден е премиерата на така дългоочаквания филм на Ники Илиев "Живи легенди", в който главната роля е поверена на Орлин. След 23.00 часа Sofia Live Club ще събере в едно някои от най-любимите български актьори, певци и творци.

При закупен билет в предварителна продажба, може да доведеш половинката си безплатно, информират организаторите. Пропуските са на цена 15 лева (за двама), а на място вечерта за един човек - 10 лева! Билети - на:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/love-live-orlin-pavlov-sofia-club-349299/event.html

Пропуските за концерта "Музикалното вълшебство на Дисни" с участието на хора и оркестъра на Класик FM радио са напълно изчерпани. Както е известно, събитието е в столичната зала "България" от 19.30 ч. на 21 февруари. То е част от цикъла "Музиката на Америка", представен от "Кантус Фирмус" и фондация "Америка за България". За да има възможност повече зрители да видят мултимедийното шоу вече са в продажба и билети за генералната репетиция на концерта, която ще се състои на деня в същата зала от 16.00 ч. Пропуските са на цени 10, 15, и 20 лв. и се продават на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и на сайта www.ticketsbg.com. Работно време на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България": понеделник – петък – 9.30 ч.- 13.30 ч. и 15.00 ч. - 19 ч.

Специално участие в програмата ще вземат певците Марлиса Хъдсън и Орлин Павлов, които ще си партнират в дуети из филмите "Аладин" и "Цар Лъв".  Марлиса Хъдсън ще направи и премиера на живо на песента "Let It Go" ("Слагам край") от "Замръзналото кралство" (продукцията е отличена със "Златен глобус" и участва в голямата надпревара за Оскарите).  

В репертоара са още оркестрови сюити от най-известните анимационни филми с марката "Дисни" - "Малката русалка", "Красавицата и Звяра", "Тарзан" и "Херкулес". Музиката за тези филми е отличавана с множество награди и сюитите ще бъдат представени за първи път в България. Изпълненията на оркестъра и хора на Класик FM радио под диригентството на Джон Маклафлин Уилямс, ще бъдат съпроводени и с видеопрожекции.  

Името на големия американски филмов продуцент, режисьор, сценарист, актьор, аниматор и филантроп Уолт Дисни неизменно се свързва с анимационните филми. Неговият цялостен принос за развитието на развлекателната индустрия е огромен. Но въпреки че той не е нито композитор, нито изпълнител на музика, заема важно място в историята на американската сценична музика, макар и не пряко. Като продуцент на прекрасните анимационни филми той ангажира най-добрите композитори и автори на текстове, създали цял един нов музикален свят от герои. Днес малко хора знаят името на композитора или на автора на текста на дадена песен, но знаят, че това е продукция на "Дисни".

"Ние трябва да създадем нов модел, нов начин за използване на музиката. Тя трябва да бъде вплетена в историята, а не просто някой изведнъж да започне да пее", казва  Дисни.

На тази философия са подчинени повечето му филми.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички