Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Любов, музика и алкохолни градуси превземат София


Любов, музика и алкохолни градуси превземат София

4214

Свети Валентин или Трифон Зарезан?

Въпросът отдавна е излишен. Ясно е: двете вървят заедно. Която и дестинация от предложените да си избереш, все ще е правилната. 

Хорът КОСМИЧЕСКИ ГЛАСОВЕ® с диригент ВАНЯ МОНЕВА ще гостува на РАЙЪН ЛЕСЛИ за концерта му в СОФИЙСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

Американската ар-ен-би сензация избра именно тези изпълнители да  участват във филма, върху който работи. Вратите отварят в 18.00 ч. Артистът чува на живо хора и е пленен на мига."Хор Космически гласове ме кара да настръхвам, звукоизвличането им ме пренася в друго измерение, благодарение на маестра Ваня Монева. Уникална е!”, споделя Лесли. Не закъснява и поканата за съвместна работа. Райън е изпълнител, продуцент и композитор, нееднократно определян като музикален гений. Има четири студийни албума и е създател на емблематични хитове за звезди като Kanye West, Jay Z, Cassie, Britney Spears и други. Черният Моцарт, както е известен Райън, неведнъж споделя очарованието си от България. Това е третото му посещение тук, а родината ни го вдъхновява да направи концертен филм From Sofia With Love ("От София с любов"). За специални гости избира именно един от най-значимите български народни хорове – Космически гласове® с диригент Ваня Монева, като не крие възхитата си от великолепното вокално майсторство на певиците. "За мен е чест и голямо удоволствие да приема поканата на Райън", споделя  Монева. "Вдъхновяващо е да бъдем част от световната музикална история и от сърце благодаря на Райън и Symphonics за това признание". На сцената на Софийската опера и балет тази вечер феновете ще могат да се насладят на уникално съчетание между ар-ен-би стила с подпис Райън Лесли и магията на автентичния българския фолклор в лицето на хор Космическите гласове®. В продажба все още са ограничен брой билети, които могат да се закупят чрез заявки от  официалния сайт на Eventim - http://www.eventim.bg/bg/bileti/ryan-leslie-sofi-sofiska-opera-i-balet-347868/event.html, или от офиса на Symphonics чрез имейл:viktoria@symphonics.co

Горещи изненади очакват всички посетители в най-стария пиано- бар в София

ПИАНО-БАР "ИЗТОК".

За този специален ден от годината, когато страстите и любовта са на показ и всеки смело демонстрира своите емоции, пиано-барът и канадският модерен балет  – LES GRANDS BALLETS DE MONTREAL, който има концерт на 6 април в София, подаряват 4 ВИП покани за събитието. Тези и още интересни награди ще се разиграят в нощта на Трифон Зарезан и Св. Валентин за най-влюбена, най-тематично облечена двойка, както и за най-много изпити класни питиета на бара, в компанията на сластните барманки. В заведението ще се усети романтиката и чувствеността на истинската и автентична атмосфера, под звуците на рояла и гласовете на известни български певци и певици. Ексклузивно за вечерта ще гостуват ИВАЙЛО КОЛЕВ и ИВАН ИВАНОВ със своя нов проект Ivolution и шоуто Kings Of Pop’ N’ Rock. Ще чуете и видите уникална и атрактивна интерпретация на най-големите хитове на Elvis Presley, Tom Jones, Enrique Iglesias, Take That, Backstreet Boys, Ricky Martin, Michael Buble, Robbie Williams и Michael Jackson, както и пилотното авторско парче на Колев и Иванов - "Нещо ми липсва". Дрескодът за дамите е червен жартиер, за мъжете – подарък в червено за своята половинка или за впечатляваща дама в бара.

Брутално дръм-ен-бейс парти ще взриви СТОЛИЧНИЯ ПАРТИ ЦЕНТЪР 4 КМ довечера.

Дръм-ен-бейс лейбълът METAFIZIQ RECORDINGS започва годината с типично за стила си "кърваво" парти под надслов Hard Valentine със специални гости зад пулта SKULLBLENDERS. Това е чисто новият проект на холандския диджей YMB и българския хард класик OGONEK. Бандата определя стила си като рейвстеп - смеса между олдскуул рейв и дръм-ен-бейс биийтове, а парчетата на тандема "Going Crazy" и "Keep Оn Raving" вече имат международен рилийз и прогресивно трупат фенове. УMB е един от култовите артисти на дръм-ен-бейс сцената най-вече заради характерния си стил, който включва динамичен саунд с бързи бийтове, кросбрейд порто-степ и холандски дръм-ен-бейс, а нашето момче Ogonek не му отстъпва по бруталност. Съпорт са познатите на родната публика диджеи RUJI, MAD TWIST и DTK (aka. DARK TECHNIK), а визуално линията на лейбъла Metafiziq Recordings по време на партито ще поддържа VJ Grigoo. Специално за Деня на влюбените Metafiziq са решили да направят и жест към феновете – с входа си от 6 лв. това без съмнение е една от най-ниските празнични оферта в София тази година.

EVENTEASE става на 3 и черпи всички до зори в популярната FABRICA 126

EventEase празнува своя трети рожден ден навръх два традиционни и любими празника – Деня на влюбените и Трифон Зарезан. Но, за да не се чудите кой от двата да празнувате, EventEase ви предлага да заложите на нещо неутрално, но сигурно – страхотен лайв на емблематичната банда NASEKOMIX. Приключението ще стартира в 22.30 ч. Билетите са в продажба в мрежите на Eventim.bg и Тicketportal.bg, като всеки, закупил пропуск, ще може безплатно да консумира отговорно висококачествени напитки, предоставени от Jagermeister, вина "Енира" и бира Heineken. Концертите на NASEKOMIX се отличават със загадъчна, магична и неподправена енергия. Едва ли някой би се осмелил да даде точна дефиниция на стила на формацията. Авангарден минималистичен и еклектичен микс от електронна музика, джаз, рок, пънк, инди, фюжън и трип-хоп, примесени с дълбоки и пленяващи вокали е само бегъл опит за поставянето им в рамка. Групата се събира през 2001 и, преминавайки през различни формации, стига до сегашния си състав – Андрония Попова-Рони (вокали, акордеон, клавири), Михаил Йосифов (китара, клавири, бек вокали), Георги Дончев (електро-контрабас, контрабас) и Александър Даниел-Санди (барабани). Първият им студиен албум – "Adam’s Bushes, Eva’s Deep", излиза през 2009. От него са и хитовите парчета "Инжектирай ме с любов" и "Lady Song", които стават част от саундтрака на прочулия се на много кинофоруми филм на Камен Калев "Източни пиеси". Преди "Adam’s Bushes, Eva’s Deep", групата има един мултимедиен албум, "Insectomix" ("абсолютно пиратска продукция", по думите на Рони), както и сингъла "градАД". Изявите на Nasekomix пред публика винаги са истински музикални събития, а честотата им на случване ги превръща в празник за всички меломани. Еклектичният и хипнотизиращ звук на формацията се допълва от изкусна сценография, аудио-визуални ефекти, приказна атмосфера, декори, костюми и, разбира се, уникалното сценично присъствие.
Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/689677864418476/

Популярната формация LILLY OF THE WEST кани на любовен суинг в клуб СТУДИО 5

Музикантите са подготвили любовни евъргрийни от 40-те, 50-те и 60-те години, както и песни от техния успешен албум "Swings & Heartaches". Програмата започва в 18.30 ч. Вход: 5 лв. Специални гости на шоуто са суинг танцьори от LINDYHOP.BG, а водещ ще бъде сладкодумният радиоводещ Тома Спространов. Черешката на вечерта е представянето на новия видеоклип на Лили Друмева и Ко.  - "Valentine Moon", заснет в Руския културен център специално за празника на влюбените. Формацията има богат репертоар, включващ кънтри, блуграс, суинг, джаз, поп и ирландски и български фолклор. Има издадени 9 албума, последният е колекция от джаз и суинг стандарти (www.lillydrumeva.net).

Отново в СТУДИО 5, но от 22.30 ч., ще се изявят момчетата от BANDA DEL PADRE   

Какво ли повече можем да очакваме в Деня на влюбените, освен "Historia De Un Amor" ("История на една любов"), красиво разказана от родната формация. Тя обещава да разгорещи кръвта на посетителите с взривоопасен микс от фламенко и латино ритми, с традиционен български и балкански фолклор. Формацията е създадена е през 2009 от Христо Коликов – вокал и китара, Симеон Иванов – китара и кахон и Цветан Андреев – китара и вокал. По-късно към състава се присъединяват и Алекс Нушев – бас, Орлин Цветанов – цигулка и кавалджията Живко Василев. През последвалите години, в търсене на индивидуално звучене и нетрадиционно смесване на различни музикални култури, те изграждат собствен стил, обобщен в първия им студиен албум "Rubi", който излиза в началото на 2013. В записите участват над двадесет музиканти от десет различни държави.  ход: 10 лв.
Web: http://delpadre.eu

Предложението на БАР "ТЪНКА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ" е похотливо приключение с много алкохол, красиви хора и танци.

След като се почерпим обилно за любимия ни Трифон Зарезан, няма да е лошо да се пораздвижим малко, а и да почетем и Свети Валентин. Музикалният избор ще бъде поверен на Краси Москов, а този път в селекцията му ще преобладават по-танцувални и лъстиви песни на Pharell, Daft Punk, Rudimental, Moloko, Gorillaz, Parov Stelar, Jamiroquai и т.н. Купонът започва в 21.00 ч. Перфектно парти за влюбени или за такива, които искат да се влюбят. Или поне да се любят... Входът е свободен, а на изхода ще предложим утешителен шот за всеки, който не забие нищо през цялата нощ, уверяват от мениджмънта на заведението.

Зад пулта в клуб BLENDER ще застане PRЕTTY PINK

Очарователната дама в розово си проправи път в международната клубна сцена със селекцята си от ню диско и дийп хаус.  Израснала в Харц - Германия, представленията ѝ бързо я правят едно от добре познатите имена на немската сцена. Въпреки че тя не го признава, нейният edit на Daft Punk – "Get Lucky", бързо се превръща в сериозен хит и е въртян от известни диджеи по целия свят.  В сетовете на гостенка присъстват изискан саунд и достатъчно голяма доза лудост, за да превърне популярния столичен клуб в задължителна дестинация довечера, обясняват от управата на заведението.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички