Криско и Vanity Black събраха поп и хип-хоп звезди на парти


Криско и Vanity Black събраха поп и хип-хоп звезди на парти

3609

На 13 февруари, в навечерието на най-романтичния ден в годината, столичният клуб "Маскара" и Vanity Black предложиха на всички влюбени и най-запалени фенове на черната музика едно по-специално преживяване за Свети Валентин.

Заведението бе буквално разстърсено от мощните черни бийтове на DJ Stancho и DJ Ray Bon, заедно с нагорещените емоции на над 500 души, дошли да отбележат Свети Валентин. Както MySound.bg вече анонсира, специален гост на Vanity Black  бе Криско. Да бъдат част от празника и екслузивния лайв на Най-добрия изпълнител за 2013 на наградите на Box  TV, в клуб "Маскара" се стекоха някои от най-ярките поп и хип-хоп звезди, сред които Мария Илиева, Графа, Елена и Монти от Ice Cream, Васко Иванов - Dexter, участникът в X-Factor - Mоисей, Venci Venc’ и др.

Малко след полунощ, хостът Don Eddy обяви хитмейкъра, който поздрави всички влюбени и взриви публиката с най-горещите си хитове за изминалата година. "Министърът на веселието" напълно заслужи името си, след като показа как се прави парти и зарадва своите фенове не само с яки бийтове, а и с персонални подаръци по случай романтичния празник. Двама щастливци си тръгнаха с оригинални шапки от лимитираната серия Krisko Beats за марката РСПКТ, които наскоро изпълнителят пусна само в 100 бройки с първия си официален мърчандайз, и имат колекционерска стойност.

Суперуспешната хип-хоп парти платформа Vanity Black, която за година и половина наложи името си като “черното парти за аристократи” на клуб "Маскара", не спира тенденцията да се развива и обогатява, и за пореден път показа висока класа.

Очаквайте поредното взривяващо черно парти Vanity Black в "Маскара" на 20 февруари, оповестиха от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички