Сетът на Nicolas Jaar ще е в студио Орфей


Сетът на Nicolas Jaar ще е в студио Орфей

3741

Столичното студио "Орфей" ще домакинства Nicolas Jaar на 27 февруари.

Както MySound.bg вече огласи, един от най-забележителните артисти на електронната сцена пристига в София за първото събитие на ReelFeel за 2014, което по традиция се организира с приятелската подкрепа Bushmills.  

Партито ще се проведе на място, което ще предложи на всички едно по-различно изживяване, уверяват от екипа на ReelFeel с обещание за най-добрите условия като звук, светлини, видеоекрани и барове.

Eдва 24-годишен, Nicolas Jaar вече е утвърдено име на световната електронна сцена, а неговата продукция носи характерен почерк, който я отличава от почти всички нови изпълнители и музиканти. Повлиян сериозно от приятеля си, чилиеца Ricardo Villalobos, Nicolas твори на пръв поглед бавна и не клубна музика, носеща меланхолично и емоционално усещане. Стилът му комбинира джаз, ембиент, хип-хоп, хаус, техно и дъбстеп. Този микс звучи в албума "Space Is Only Noise", както и в редица сингли и ремикси за много лейбъли като Wolf+Lamb Music, Circus, Clown & Sunset.

Гостът диша във врата на имена като Dubfire, Hot Chip и Steve Aoki, настояват разбирачи. Jaar се е изявявал на всички значими фестивали като Sonar, Mutek, Pitchfork и много други. Редица влиятелни медии, сред които DJMag, Resident Advisor, The Guardian го определят като един от най-големите таланти на нашето съвремие, а за това свидетелства и страничният му проект Darkside, продуциран заедно с Dave Harrington.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim: магазини "Германос", "Пикадили", "Teхномаркет" и безиностанции OMV на цена от 40 лева. За повече информация може следите сайта на www.reelfeel.bg, както и профила в туитър twitter.com/reel_feel.

Студио "Орфей" е на ул. "Самоков" 60, зад "Интерпред".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички