Промо билетите за концерта на W.A.S.P. в Бургас свършиха


Промо билетите за концерта на W.A.S.P. в Бургас свършиха

3791

Промоционалните билети за концерта на W.A.S.P. в Бургас, оповестиха организаторите Most Of Evil, които пуснаха нови 200 промоционални пропуска на цена от 40 лв.

След изчерпването им пропуските ще се продават на редовна цена от 45 лв., а в деня на събитието ще струват 50 лв.  

Интересът към предстоящото шоу на американските рок легенди продължава да расте. Както вече беше обявено,  шоуто ще се състои в летния театър от 19.00 ч. на 4 август. Положителен е фактът, че фенове на тежкия жанр са верни на идеята и споделят европейската практика да се сдобият с пропуск за концерт на любимата банда няколко месеца по-рано, отчитат от MOE.

Билети за шоуто - в касите на "Тикетпро" в цялата страна – супермаркети "Пикадили", бензиностанции OMV, Вестникарска група България, магазини Internity, Office 1 Superstore, магазини "На тъмно", Usit Colors, Билетен център, НДК, магазини Orange, магазин Sound GardenБургас, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

W.A.S.P. е група, която няма нужда от представяне. Това безспорно е една от най-ярките легенди в рок музиката над 30 години. Бандата - особено обичана у нас, е създадена в Калифорния през далечната 1982 и за своята дългогодишна кариера печели милиони фенове по цял свят. В дискографията й са 14 студийни албума, два от които със златен статус, и продажби от над 50 млн. копия., както и стотици концерти на пет континента.

Шоуто на Блеки Лоулес и Ко. в Бургас е част от мащабното юбилейно турне на бандата 30 Years Of Thunder, което стартира през 2012 от Лондон и продължава и до днес. До момента гастролът е преминал през целия свят и според  музикалната критика е най-доброто шоу на W.A.S.P. за всички времена.

След като беше определен за най-добър град за живеене през 2012, тази година се очаква Бургас да се превърне и в истинска рок столица.

Градът е бил домакин на много международни фестивали и десетки музиканти от световна величина, а тенденцията продължава с предстоящия концерт на W.A.S.P.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички