Едно пиано и пет гласа в Sofia Live Club


Едно пиано и пет гласа в Sofia Live Club

4065

Sofia Live Club отново ще е домакин на ново и различно музикално преживяване, а именно - премиерата на Polifoniks.

Поли Генова, Константин Цеков и ЛаТиДа (LaTiDa) ще представят своя нов проект - Polifoniks Unplugged, от 22.00 ч. на 1 март.

В навечерието на мартенския празник легендарният пианист Константин Цеков, талантливата Поли Генова и женското трио ЛаТиДа ще съчетаят таланта си в акустична вечер на съзвучията.

Концерт, по време на който публиката ще може да се наслади на любими авторски песнии и световни хитове, изпълнени за първи път само с едно пиано и пет гласа. Специални гости ще бъдат Юри Божинов - бас и Георги Марков - барабани.

В края на миналия месец Поли представи премиерно новата си песен в дует с Дичо. След участието си в "Музикална академия" двамата се срещнаха в звукозаписното студио и записаха парчето "Нека с  теб". Музиката е на Дичо, текстът е на Поли, а аранжиментът - на Жоро Янев. В парчето участват и момичетата от ЛаТиДа. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо, а оператор - Томислав МихайловЧочо.

"Готвим над 20 пиеси", издаде за MySound.bg титанът от ФСБ, който издаде своя четвърти студиен албум "Take The Ferry Home" в края на миналата година.  

Polifoniks Unplugged обещава добро настроение, хубава музика и мартеници.

Сдружението на "Деца с онкохематологични заболявания" ще продава мартеници по време на събитието, а събраните средства ще бъдат дарени за изграждане на първия в България възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания.

DJ съпорт: Desy.

Вход: 10 лева на място в клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички