code с второ издание на Label Night в клуб 365


code с второ издание на Label Night в клуб 365

3758

Българският клубен лейбъл code ще представи своята Label Nigh в столичния клуб 365 за втори път.

Събитието е от 21.00 ч. на 27 февруари, четвъртък, като сега артистите са трима – диджеите toKKah и DJane Flamme, и вокалистката Annayah.

ToKKah е музикален редактор на code от 2009, а от 2011 се изявява и като диджей на поредицата тематични партита. Има над 20 години стаж, през които е водещ на радиопредавания и резидент диджей на утвърдени софийски заведения, както и на фестивали.

Миналата година DJane Flamme бе удостоена с второ място на Третите годишни награди Awards.bg (най-добра диджейка на годината). Опит и фенове трупа в столични заведения, Cacao Вeach, в Турция и Кипър.

Вокалистката Annayah вече е позната на вярната публика на code. Започва да се занимава с пеене от 6-годишна възраст. Певческите й възможности впечатляват независимо от стила, в който се представя. Млада и талантлива, през последните няколко години тя се налага на софийската клубна сцена.

Саундът, който ще звучи в 365 в четвъртък вечер, ще бъде дийп, тек, вокал, соулфул и диско/хаус, а екипът на code обещава една вечер за истинските ценители на клубния живот.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички