Bobo & The Gang подаряват DVD на най-верните си фенове


Bobo & The Gang подаряват DVD на най-верните си фенове

4558

След като предизвика фурор в интернет с миниконцерта си за StudioLive, а сингълът "Пороци" се превърна в един от най-горещите тракове, единствената у нас инструментална хип-хоп банда Bobo & The Gang ще забие своя уникален микс от рок, фънк, реге и рап на сцената в клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 9 март (неделя).

За най-големите си фенове пък Бобо и компания са подготвили подарък – първите 15 души, дошли за изявата в клуба, ще получат специално лимитирано DVD, документирало шоуто в StudioLive,  с автограф от музикантите. Междувременно на официалния профил на бандата във фейсбук тече игра: с помощта на жребий измежду хората, лайкнали сайта, ще бъдат избрани двама късметлии, които ще спечелят безплатен вход за събитието.

Лайв записите на Bobo & The Gang са първото издание на StudioLive с продуцент Росен Ватев & ctp records, а режисьор е Лора Мушева. Концепцията на проекта е да издава по няколко концерта на банди за ценители всяка година, които да носят духа на джем сешън в студио.

На сцената в Mixtape 5 освен Бобо, ще бъда и групата The Gang в състав: Yaro–B (вокали), Ивайло "Topsun" Стайков (кийборд), Борис "Jaka" Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара).

Специално за този лайв, наред с 8-те трака от StudioLive концерта си - сред които "В мен", "Името ти" и "Хип-хоп", момчетата са подготвили куп изненади за почитателите - все пак от 2010 до днес всяко тяхно излизане на сцена е било събитие, а за участия на бандата като това на фестивала Spirit Оf Burgas през 2012 и преди концерта на KRS-One в София се носят легенди. Диджей на събитието ще е олдскуул селекторът Raw Land, а Bobo & The Gang се заканват, че точно тази неделя няма да е почивен ден, така че нека всички бъдат готови за тежко фънк разцепване.

Bobo & The Gang са били логичният избор за откриващ серията концерт, защото е една от най-култовите банди през последните години.  Освен че включва вокалите на харизматичния ар-ен-би певец и емси – Бобо, групата е съставена от най-добрите млади музиканти у нас, а парчетата им покриват целия фънки спектър.

Шоуто на на Bobo & The Gang може да гледате в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

Чуй Bobo & The Gang тук:

www.youtube.com/watch?v=C0vJNsgSI3w

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички