Мръсен хип-хоп и горещи танци на пилон на PIMP Мy Vanity Black


Мръсен хип-хоп и горещи танци на пилон на PIMP Мy Vanity Black

4777

Блясък, горещи сцени на пилон, секси мацки, мръсен хип-хоп и адреналин на макс ще сервира на посетителите си столичният клуб "Маскара" на 13 март.

От управата на популярното заведение обещават да пресъздадет тузарската атмосфера на американските PIMP партита по време на предстоящото хип-хоп издание PIMP Мy Vanity Black с тематичен pimp дрескод.

Феновете на черната поредица да подготвят своя ексцентричен стайлинг - кожи, златни ланци, диамантени пръстени, ярки костюми, шапки, очила и грилове, а с тяхна помощ ще се пренесем  напълно в света на лукса и показността от клиповете на най-големите рап звезди.  Организаторите споделят, че нощта ще бъде взривоопасена - предизвикателна, еротична и нажежаваща страстите.

Гвоздеят в програмата ще бъдат горещи красавици със секси хореография на пилон, както и мистериозни танцьорки, скрити зад артистични маски. Наред със спиращата дъха гледка от акробатичния пол денсинг във въздуха, специално за вечерта ще има и още една изненада.

За бляскавата атмосфера и пълната хип-хоп стилистика, организаторите обещават "дъжд" от 1 000 000 Vanity Black долари, специално напечатани за случая.  За пореден път купонът  ще бъде дирижиран от Dee, a резидентите зад пулта DJ Ray Bon и DJ Stancho ще миксират до ранни зори най-големите хитове, създадени до днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички