Маги Алексиева–Mey за първи път на сцената в Opera Café


Маги Алексиева–Mey за първи път на сцената в Opera Café

4453

Маги Алексиева – Mey ще изнесе специален концерт в столичния клуб Opera Café от 21.00 ч. на 20 март.

Акустичният проект, наречен Soulful Night, ще бъде зареден с чувственост и заряд, с които феновете на певицата ще пристъпят прага на пролетта ден по-рано.

Това ще е първа изява на талантливата изпълнителка на сцената в популярното заведение, което от март стартира поредица от седмични музикални събития.

През 2013 Маги бе част от европейското турне на легендарния джаз барабанист Poogie Bell като вокалистка в няколко трака на бандата му. В началото на 2014 Mey се завърна от Малайзия, където изнасяше успешни концерти в някои от най-големите клубове в Куала Лумпур. Отново в България, участието ѝ на 20 март в Opera Café и представянето на Soulful Night съвместно с китариста и вокалист Александър Славчев, ще бъде своеобразен подарък към нейните почитателите с любимата ѝ музика.

Ще прозвучат акустични версии на добре познатите световни хитове на Pharrell Williams "Happy", "Locked Outta Heaven" на Bruno Mars, Kelly Rowland ще бъде представена с "When Love Takes Over", а формацията Destiny‘s Child - със "Say My Name". В репертоара на Маги са и някои от нейните авторски композиции, сред които "Happy” и "You".

След полунощ партито ще се пренесе в клуб "Маскара" за традиционното хип-хоп събитие Vanity Black.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички