Бобо, дует Авеню и Камен Во ще пеят с Deep Zone Project


Бобо, дует Авеню и Камен Во ще пеят с Deep Zone Project

5182

Камен Воденичаров, Бобо, Боби и Заки - популярни като дует Авеню, ще пеят с Deep Zone Project по случай 15-ия рожден ден на групата.

Както MySound.bg вече извести, музикантите ще представят видеоклипа към песента "Вярвам в теб" на юбилейното парти в столичния клуб "Кубо" от 19.00 ч. този четвъртък, 20 март.

На събитието ще се изяви дори бившата вокалистка Йоанна, с която денс формацията се изстреля до финала на "БГ Евровизия" 2008 с песента си "DJ Take Me Away".

Събитието е част от активностите, отбелязващи 15-годишния юбилей на един от най-успешните български музикални проекти. На промоцията са канени всички бивши членове на формацията; музикантите, творили съвместно с нея през годините, а и всички популярни лица на родната сцена, от които не малка част са делили приятелски и креативни моменти с DJ Dian Solo (вляво на снимката) и компания.

По-късно всички фенове ще могат да си купят билет на място и да станат свидетели на поредния култов лайф на Deep Zone Project. Рождениците са подготвили много изненади и подаръци за своите приятели. Акцент ще бъде новият - седми албум, на формацията, озаглавен "Няма не".Той ще съдържа популярните вече парчета "Няма не"(feat. Bobo), "Създадени един за друг", "Никой друг" (feat. Криско), "I Love My DJ”, "Бягство" (feat. Авеню) и други.

Актуалният състав на Deep Zone Project е:

Надежда Петрова (Nadi)
Диян Савов (DJ Dian Solo)
Любомир Савов (JuraTone)
Алекс Кипров младши (Startrax)

Още - на:
www.deepzoneproject.com
www.facebook.com/DeepZoneProject  
http://twitter.com/deepzoneproject

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички