DRS и Нокаут с общ концерт в Терминал 1


DRS и Нокаут с общ концерт в Терминал 1

4538

DRS и Нокаут сe събират отново заедно за концерт в София.

Двете групи се подвизаваха под наименованието DRS+ и се радваха на дългогодишна съвместна история. Този път Ndoe, Митака, Гайдата и Gaza ще излязат на сцената на новия музикален клуб "Терминал 1".

Както MySound.bg вече огласи, това ще се случи на 20 март, четвъртък.  Специални гости, които ще предложгат собствени сетове, са Logo5, MD Beddah, Leshper Art Crew и Unkle Billy.

Събитието се промоутира от самия клуб и се осъществява със съдействието на Bushmills.

През последните няколко години DRS и Нокаут редуват редки изяви на родната сцена. Всяко тяхно появяване е събитие в средите не само на хип-хоп феновете.

Двете групи ще представят два отделни едночасови сета, като освен това ще се включат в колаборации и общи парчета както с част от останалите артисти, така и помежду си. Концертната вечер ще започне в 22.30 ч. като последователно ще излязат Leshper Art Crew, Logo5, DRS (на снимката), MD Beddah и Нокаут.

Партито ще стартира със сетове на Unkle Billy и Gaza още в 21.00 ч., когато отварят вратите на "Терминал 1". Двамата диджеи ще продължат и след финала на лайфа.

Билети за събитието вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 7 лв. в предварителна продажба и 8 лв. на самата дата и място. Каси - "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", "Евротурс", Cashterminal.

Броят на пропуските е ограничен до 400 - препоръчва се предварителното им закупуване, оповестиха организаторите.

"Терминал 1" е на улица "Ангел Кънчев" 1.

DRS+ New Dates Promo

https://www.youtube.com/watch?v=YN26-FAKzrk

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички