Desy (Phuture Shock) в силна комбина с Mr.Vagabond


Desy (Phuture Shock) в силна комбина с Mr.Vagabond

5409

Desy (Phuture Shock) и Mr.Vagabond ще гостуват с лайв проекта си Soul Weapons (Sound System) в столичния клуб Opera Café.

Талантливият музикант и една от най-добрите дами-диджеи на българската сцена, Десислава Андонова (a.k.a. DJ Desy) ще комбинират вокални умения и техниката си зад пулта в ексклузивен сет и пърформънс. Вдъхновена от широк спектър музикални стилове, изпълнителката ще поднесе на почитателите си динамичен микс от фънк, брейк бийт, хип-хоп, електро и перкусии на живо, в сценичен тандем със своя брат и популярен диджей. Това е Александър "Vagabond" Андонов, който взе участие в концертите на Fun Lovin 'Criminals, Propellerheads, De–Phazz, The Freestylers, A Skillz и други.

Популярна и като DJane, и като певица със специфичен тембър, Desy -  известна от участието си в групите Phuture Shock и Sеntimental Swingers, ще обедини всичко това на сцената в клуб Opera Café, представяйки музика за всякакви настроения. Изявата ѝ е от 21.00 ч.на 3 април, четвъртък. Вълнуващо събитие, създадено с много вкус за феновете на модерния фънк, мощните баслинии и хип-хоп бийтове, разтърсващи дансинга, според анонса на организаторите. След полунощ, танцувалното настроение и черните ритми ще се пренесат по традиция в клуб "Маскара".

Поредното издание на Vanity Black ще предложи взривоопасен хип-хоп с DJ Ray Bon и колоритния хост на вечерта – Dee.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички