Вижте постера за концерта на Windhand в София


Вижте постера за концерта на Windhand в София

3949

Третото събитие от поредицата по повод 10-годишнината на Rawk'N'Roll - the 'pass-me-that-bottle' webzine, ще изправи пред българска публика една от най-актуалните в момента дуум банди: Windhand.

Както MySound.bg вече огласи, американците ще забият в компанията на родната дуум шайка Upyr в B-Side на клуб Mixtape 5 на 7 април.

С нашите приятели Jack Daniel's гордо представяме и постера за събитието, дело на Момчил Захариев, оповестиха организаторите. Този артуърк е специално подготвен за концерта в София, който е и първи от настоящото европейско турне на Windhand. Разбира се, заедно с Jack Daniеl's отново ще дадем пакет с мърчъндайз на гостите от Щатите на един от феновете, закупили билет за концерта. Предишният Jack Daniel’s Merch Package, състоящ се от плоча, диск и тениска на Ufomammut, спечели Кристиян Христов.

Билети за концерта в понеделник могат да се намерят в мрежата на Eventim на цена от 20 лева в предварителна продажба и 25 лева в деня на събитието. Пропуски ще се продават и на входа на клуба.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/624158257657213/

Линк за билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/windhand-upyr-sofia-club-mixtape-5-356588/event.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички