Над 25 души рок бенд и народни изпълнители в Мистерията Еньовден


Над 25 души рок бенд и народни изпълнители в Мистерията Еньовден

4530

Накрая и самата Нешка Робева - хореограф и сценарист на "Мистерията Еньовден", облече част от народна носия, показвайки, че вярва в българската култура и застава твърдо зад своята инициатива "Преоткрий традициите".

Това се случи на официалната репетиция на спектакъла преди поставянето му на голямата сцена в НДК. Както MySound.bg нееднократно писа, той ще бъде показан за последно на софийска сцена на 8, 9 и 10 април.  

Формация, включваща повече от 25 музиканти и изпълнители, доказали се професионалисти в своята област, ще представи музиката на живо. Рок бендът е в състав: Димитър Семов – барабани, Николай Карагеоргиев – китара, Александър Леков – бас и Милен Кукошаров – клавир. Към тях се включват и младите вокалисти Момчил Степанов, Теодор Койчинов и Христо Младенов.

Музикалният съпровод ще бъде подкрепен от един от най-добрите изпълнители на кавал - Костадин Генчев, отдавна утвърдените Петьо Костадинов – гайда, Димитър Христов – тамбура, Петър Митов – тъпан, Христина Белева – гъдулка, Петър Миланов – контрабас и не на последно място - Орлин Цветанов – цигулка на много известни български и чуждестранни изпълнители. Вокалисти на народните партии са Евелина Методиева, Александра Василева, Сибина Раденкова, Катя Гигова, Росица Стефанова, Виктор Томанов, Димитър Лукарски и Хюсеин Мердан.

Специално участие в мащабния проект вземат певиците Деси Добрева и Валерия МомчиловаМона, хард рок изпълнителят Звездомир  КеремидчиевЗвезди и рап формацията Хората от гетото. Креативен музикален продуцент на всички композиции в спектакъла е Алекс Нушев, който успява майсторски да сработи живото изпълнение на народните изпълнители, рок бенда и всички солисти.

Изяществото на танцовото изкуство представят танцьорите от трупата на Нешка РобеваNeshka Art, едни от най-добрите ни състезатели по спортна гимнастика, художествена гимнастика, брейк формация X-Energy Сrew и танцьорът Метин Енимехмедов. Мистериозното в представлението е допълнено от запомнящия се глас на големия български актьор Васил Михайлов.

Програмата на спектакъла продължава с представление в пловдивския атичен театър от 21.00 ч. на 30 май.

Билети - в мрежата на TicketPro и Eventim, на място в зала 1 на НДК, както и онлайн на:

http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html

http://www.eventim.bg/bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички