Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Трупата на цирк Елуаз вече е в София


Трупата на цирк Елуаз вече е в София

3837

Трупата на цирк "Елуаз" (Cirque Éloize) кацна в София вчера следобед.

Столицата ни е първата спирка от европейското турне на световноизвестния партньор на "Цирк дю Солей". Макар и изморени от дългия полет, всички гости бяха усмихнати и споделиха, че нямат търпение да представят шоуто си пред българска публика. Както MySound.bg вече огласи, спектакълът iD ще бъде поставен в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 12 и 13 април.

Вече започна да пристига и оборудването за цялото шоу, което е побрано в няколко тира и тежи над 30 тона. Най-важната част от него е специалната стена с вграден в нея трамплин, по която акробатите ходят, скачат и се въртят така, сякаш законите на земното притегляне не важат за тях.

Танцьорите и техническият екип ще бъдат седмица в България. Те ще почиват само един ден, а от сряда започват репетиции. Всички се надяват да имат достатъчно време, за да разгледат столицата ни и да посетят местни ресторанти. Голямото им желание е да се качат на Витоша. Предстоят им участия в различни телевизионни предавания, както и подгряващо шоу по софийските улици и пред НДК.

В екипа на канадците е и българката Мария Монева, която е тур мениджър и работи в канадската компания вече четири години. Тя сподели, че няма търпение да се срещне със своите близки и приятели, които не е виждала от години. "Навсякъде, където представяме нашето шоу, публиката е изключително въодушевена. Пренасяме я в един необикновен свят и я зареждаме с много настроение. Надявам, че и българските не почитатели ще изпитат нещо подобно", каза  Мария.

Нов тип забавление предлага шоуто iD. То е уникална смес от акробатични номера, екстремни спортове, хип-хоп и брейкденс, чрез които всеки може да разкрие своята индивидуалност. Ефектната мултимедия с рисувани сгради и графити представлява нещо като анимиран град, в който се развива действието в спектакъла. Участниците в него използват около стотина аксесоари - обръчи, топки за жонглиране, малки и големи колела, както и специални столове, въжета, кутии и няколко ябълки. Общо 40 са костюмите, които те сменят по време на шоуто, а обувките са общо 45 чифта.

Билетите за шоуто на цирк "Елуаз" са на цени от 40 до 90 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Деца до 10-годишна възраст влизат безплатно.

А ти можеш да спечелиш безплатен пропуск за шоуто.

Виж как ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички