Виж кой спечели пропуск за шоуто ID на цирк Елуаз


Виж кой спечели пропуск за шоуто ID на цирк Елуаз

4000

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши!

Предложението и този път бе от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", по чиято покана трупата на цирк "Елуаз" (Cirque Eloize) - световноизвестен партньор на Cirque Du Soleil, пристига за първи път в България.

Както е известно, шоуто iD ще събере почитателите на атракцията, комбинираща уникални танци и ефектни акробатични номера, в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 12 (събота) и 13 април (неделя).

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят безплатен пропуск за зрелищния спектакъл.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Как се наричат авторите на саундтрака към ID?

Вярното е: Jean-Phi Goncalves и Alex McMahon.

Честито на: Виктор Николов и Милица Иванова, които получават специални пропуски за ID на 13 април.  

Мениджър на цирк "Елуаз" през последните четири години е българката Мария Монева, родена в Стара Загора, но израснала в Бургас край морето.

Когато през 1997 трябвало да кандидатства, от списъка със специалности в Софийския университет най-интересна й се видяла културологията. "Много исках да уча точно това, прецених, че е най-правилният избор за мен. Но докато учех, си дадох сметка, че най-много пасва на характера ми да се занимавам с нещо реално. А програмата ни беше така направена, че ни подготвяха по-скоро за преподаватели и журналисти. Затова реших да потърся вариант за по-интересна специализация някъде в чужбина", разказва Мария, която преди 10 години попада в Монреал, а днес с нежна ръка държи ръководството на интернационалната компания.

Сред 15-те акробати и танцьори с различни националности в "Елуаз" са швейцарката Еми Воте и французинът Батист Монтасие, които вече очароваха всички с участието си в шоуто Dancing Stars по Нова телевизия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички