Най-добрите артисти на Shogun Audio зад пулта в Ялта този петък


Най-добрите артисти на Shogun Audio зад пулта в Ялта този петък

3636

Третото издание от популярната парти поредица Evolution, наречено Shogun Audio Night, ще се състои този петък, 11 април, в клуб "Ялта".

Както MySound.bg нееднократно писа, той отвоюва 25-то място в световната класация за най-добър клуб в DJ MAG Top 100 Clubs.

Програмата ще е наситена и динамична. Главни действащи лица на вечерта ще бъдат дръм-ен-бейс машините DJ Friction, Rockwell, Joe Ford & MC Linguistics. Гостите от Shogun Audio и нашите момчета High Roll и ЕXo ще се развихрят в Room 1.
 
Създателят на лейбъла Shogun Audio - DJ Friction (на снимката), е носител на много награди и може да се похвали с бързо развитие през последните 5 години. Той пристига с най-добрите си артисти. Българските фенове ще чуят внимателно обмислените, аранжирани по изключително красив и професионален начин продукции на Rockwell. Те ще бъдат допълнени от запазената марка хай тек дръм-ен-бейс и дъбстеп звученето на Joe Ford. За танцовите вибрации ще се погрижат и момчетата от High Roll, EXo и картечницата МC Linguistics.

Ден по-късно - на 12 април, събота, новото попълнение в семейството на "Ялта"– Stefan Popov (Стефан Попов), ще представи  дебютния си проект Еnigma. Идеята, както самият млад, но многообещаващ артист, споделя, произлиза от името на най-значимия за него музикален проект. Партито ще е посветено на интелигентната и докосваща музика, тази с послание.

"Музиката за мен е най-най-съвършеното нещо, създадено от човека! Искам да пречупя границите и възприятията на хората, слушащи моята музика, и - колкото и клиширано да звучи! - да ги "взема от планетата Земя и да ги заведа на планетата X, в съзвездието X", казва артистът.

Билети и за двете събития – в мрежата на Eventim и клуб "Ялта".

Evolution: Shogun Audio Night – 20 лв. в предварителна продажба и 25 лв. на входа на събитието.

Еnigma By Stefan Popov – вход свободен до полунощ и 10 лв. след 00.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички