Burning Release Party в навечерието на Христовото Възкресение


Burning Release Party в навечерието на Христовото Възкресение

3746

Roots Rocket и Vulsima, заедно с Nasimo, Gerata и Ива Янкулова, отговорни за създаването на бранда Goloka, канят най-любезно на уникално Burning Release Party в навечерието на Христовото Възкресение.

Събитието е в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 17 април. Ще ни залее топла реге вълна, излязла от звучните инструменти на Roots Rocket Live Band и гласовете на Zafayah, Jahmmi Youth и Sen I в комбинация с будни социални лирики от MD Beddah & Nowallz, Alexmall,Gerata & NRG_D.

Организаторите гарантират следното: "Ще ви бъдат представени уникални, лимитирани серии от облекла, вдъхновени от улиците, графитите и реалните неща от живота. Ясно е, че няма да минем без куп изненади и гостуващи излнители, затова stay tuned …"

"Goloka се ражда в епоха, когато похотта, невежеството и алчността бродят по сивите улици на замъгления от смога град. Жаждата за технологичен прогрес вместо да ни носи освобождение и спокойствие, ни трови и поробва с желание за безсмислена консумация. А може ли материята да ни направи щастливи? Кой превърна Земята в бойно поле?", питат риторично създателите бранда.

"Ние имаме нужда от истинска и чиста любов, за да сме щастливи, това е движещата сила на нашите същества, това е и искрата, която гори в сърцата на артистите Nasimo, Gerata и Ива Янкулова. Със специалната подкрепа на Invert Clothing и още много ентусиазирани близки, приятели и познати, ние заедно създаваме уникални, лимитирани серии от облекла,вдъхновени от улицата, графитите и сцените от живота. Качество от улицата за търсачите на улицата. Според древните санскритски текстове, Goloka е планетата на любовта, плодородието и богатството. Не търсим ли точно това? Изкуството и личният пример са оръжията, с които си служим за издигане на съзнанието и трансформирането на похотта в чиста любов. Да отворим заедно вратите на един по-обединен и съзнателен свят без насилие срещу хората и животните! За нас приоритет е да си помагаме и да участваме в различни благотворителни събития, прокламират организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички