Дара Екимова в шестия концерт на Големите надежди


Дара Екимова в шестия концерт на Големите надежди

4236

Дара – дъщерята на Ива Екимова и покойния Дими от група Сленг, ще излезе на сцената в "Големите надежди" .

Шестият концерт на шоуто ще бъде излъчен по Нова от 20.00 ч. на 16 април, сряда.

Младата певица, която миналата година се яви и на кастингите за X Factor, но не бе допусната напред единствено заради своите 11 години, най-накрая ще излезе на голямата сцена и ще докаже, че е наследила таланта на баща си. Любопитното около младата надежда е, че човекът, който я насочва към музиката, е не кой да е, а самият Дичо. Когато била малка, именно рокаджията я чул как пее и бил категоричен, че трябва да се запише да учи пеене.

Днес, освен музиката, Дара има и още много други артистични интереси – ходи на курс по поетично писане към ЮНЕСКО, актъорско майсторство, поп и джаз танци, а така също и народни танци, играе тенис и кара ски, а успоредно с това изучава още испански, руски и английски.

Конкуренцията, срещу която ще се изправи обаче, ще бъде повече от сериозна: стипендиант на фондация "Димитър Бербатов" с над 50 награди, както и амбициозна кандидатка, която въпреки крехката си 13-годишна възраст, мечтае да стане евродепутат. Макар обаче политическите й интереси да са все още в началото, музикалната ѝ дарба е повече от доказана. Само на 3 години започва да пее в хор, а на 3 и половина вече е солистка на батковците и каките.

Изцяло дамски квартет пък ще се представи с песен на Тоника… пред самите Тоника. И още – "Мини мис", "Мистър по-по-най", фенка на Тина Търнър, както и талантлив писател.

Изявата ще бъде и последната преди следващата решителна фаза в шоуто – четвъртфиналите, когато великолепните петици от концертите до момента ще излязат за втори път на сцената.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички