Solar Easter Trinity: в транс с отворени очи


Solar Easter Trinity: в транс с отворени очи

3985

Популярният столичен клуб "Ялта" се погрижи да ни подгрее за предстоящите по Великден празници и тази година.
 
Всъщност настроението започна да се усеща още 2-3 седмици преди Solar Easter Trinity във Facebook страницата на събитието. Близо месец организаторите непрестанно подхвърляха по нещо малко, допълваща първата голяма вест, и накараха мнозина от нас да почувстват онова надъхващо пре-парти настроение от времето на клуб Indigo.

Независимо дали феновете бяха отишли в столичния Inter Expo Center (Интер Експо център) заради епичния 6-часов техно батъл между ветерана Adam Beyer и утвърдилия се вече като ярко лице от следващото поколение техно диджей и продуцент Joseph Capriati, или пък бяха водени по-скоро от пристрастията си към тек-хаус изпълнители като Adam Port например, съм сигурен, че всички си изкараха добре. Защото Solar Easter Trinity беше от онези редки събития, в които можеш да откриеш всичко - от балет до физкултура.

Всяка от трите зали имаше с какво да впечатли откъм визии и светлинни ефекти, дело на корифеите от екипа на Reach Visuals. Личните ми фаворити се развихриха в двете по-малки зали, в които детайлите бяха изключително добре изпипани и не се разчиташе основно на мащабен екран, подобно на този в Room 1.

Сцената на, която Adam Port и & ME пускаха, помоему беше най-приятна и същевременно подценена, съдейки по броя хора в нея. Музиката и визиите караха всички да потъват в друг свят, въпреки че именно в тази зала звукът беше сравнително по-слаб от другите две. Може би по-малобройната публика се дължеше именно на слабия саунд.

Афишът на Floor 3 като че ли беше събра най-много фенове. Вероятно повечето се бяха насочили към нея, привлечени от ветерана Chris Liebing, но считам, че се получи толкова добре заради силния сет на Ambivalent още от ранните часове.

Както на всеки фестивал и по-голямо парти, битката обикновено е между по-малките стейжджове, докато случващото се на главната сцена си е отделно приключение. Същото твърдение беше вярно и за Solar Trinity. Основната сцена, на която почти от самото начало започна Beyer b2b Capriati, носеше собствен дух и изискваше малко повече отдаденост, за да се потопи човек в атмосферата. Тук можеха да се видят най-много и най-разнообразни хора в публиката.

Не бива да спестя и похвала за българските артисти, които бяха съпорт на именитите гости. Българските диджеи задобряват все повече: факт!

Лично аз бях изненадан от още нещо, макар и незначително за този тип събития - никога не бях ходил на по-чисто място на парти. Плюсът от това, който  вероятно само аз съм забелязал, е, че, гледайки чистия под със сенките на танцуващи хора и светлините от лазеритете и спотовете, те отвежда в съвсем друго състояние. Подобно транс, в който си с отворени очи, но се намираш само в собственото си съзнание.

Страхотно изживяване!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички